کد خبر:۲۸۱۸۷۴
آقایی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

وحدت حوزه و دانشگاه مهندسی استراتژیک علم و دین است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات در رابطه با وحدت حوزه و دانشگاه گفت: وحدت این دو قشر به عنوان یک استراتژی می‌تواند ...
عباس آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره 27 آذر به عنوان سالروز وحدت حوزه و دانشگاه، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله مفتح به عنوان حلقه اتصال حوزه و دانشگاه گفت: وحدت حوزه و دانشگاه یکی از یادواره‌های امام راحل است و باید این مسئله نه از جنبه فرمایشی، بلکه به عنوان یک تصمیم مهم برای جریان صحیح اسلامی که از سوی امام در جامعه علمی کشور مطرح شد، ترسیم شود.
 
وی با اشاره به ویژگی‌های شهید مفتح به عنوان روحانی‌ای که از لحاظ فکری روشنفکر و آشنا با نیاز زمان بود و قدرت ارتباط‌گیری با نسل جوان را کسب کرده بود، خاطرنشان کرد: این نوع ویژگی‌های آیت الله مفتح باعث شد تا پاداش نوع نگاه و نگرش و ظرفیت وجودی‌اش در دنیا و در میان متفکران کشور را بگیرد و توفیق شهادت نصیب وی شود.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات در ادامه گفت: امام وحدت حوزه و دانشگاه را در راستای تحقق یکی از اهداف اصیل انقلاب یعنی ایجاد جامعه هماهنگ و پیشرفته اسلامی می‌دانست و برای همین به طرح این موضوع پرداخت؛ اگر در یک کلمه وحدت حوزه و دانشگاه را بیان کنیم، وحدت حوزه و دانشگاه یعنی مهندسی استراتژیک علم و دین.
 
آقایی درباره اینکه چگونه شاهد شکوفایی جامعه پیشرفته اسلامی خواهیم بود، ابراز داشت: در این باره امام (ره) می‌فرمایند: «تا دانشگاه اصلاح نشود کشور نیز اصلاح نخواهد شد» ما دو نهاد و قشر اصلی از دانشجویان داریم یک قشر دانشجویان دانشگاهی و قشر دیگر دانشجویان حوزوی که هر دو به لحاظ مطالعاتی و محتوایی متفاوت از یکدیگر جلو می‌روند؛ در حوزه علمیه شاهد هستیم که طلاب در خصوص مفاهیم دین و نوآوری‌هایی که در مباحث روز علمی حادث می‌شود، مطالعه می‌کنند و احکام الهی را در همه شئون زندگی پیگیری می‌ نمایند و به دنبال ایجاد سبک زندگی ایرانی اسلامی هستند و از سوی دیگر نهاد دانشگاه که امور مربوط به زندگی و معاش در علوم مختلف را برای رفع مشکلات دنیوی پیگیری کرده و با جوامع بین‌المللی در ارتباط است.
 
وی با بیان اینکه جامعه‌ای به پیشرفت می رسد که بتواند از جوانان و ظرفیت‌های کشور به نحو احسن در راستای اهداف انقلاب و کشورش استفاده کند، خاطرنشان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان یک استراتژی می‌تواند حلقه وصل علم و دین و حرکت پابه‌پای این دو باشد؛ در این رابطه ما جامعه‌ای را پیشرفته می‌دانیم که ضمن داشتن استقلال در حوزه‌های مختلف بتواند با وحدت در تصمیم‌گیری و اتحاد در موضع‌گیری درباره مسائل مختلف به جلو برود و این اتفاق با ضرورتی که امام در وصیت نامه سیاسی و عبادی خود ترسیم کردند، پیش می‌رود.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات ابراز داشت: اینکه فضای اختلاف و تضاد میان حوزه و دانشگاه و تفرقه میان این دو قشر تاثیرگذار و نخبه پایین بیاید، بسیار مهم و اساسی است؛ زیرا عمده نقشه راه و تاثیرگذاری در میان این دو مرجع علمی و فکری اتفاق می‌افتد و سیاست‌گذاری‌ها و تمرکز دشمنان نیز عمدتاً در این دو پایگاه است تا بتوانند این دو پایگاه را به انحراف بکشانند، بنابراین حضور هر یک از این دو قشر و وحدت آنان باعث اصلاح قوی در جامعه می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار