به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، عزت اله یوسفیان ملا در ارتباط با جلسات نمایندگان مستعفی مجلس با معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور درباره اعتبار بودجه عمرانی اظهار داشت: آقای نوبخت در این جلسات بار دیگر به نمایندگان تاکید کرده که دولت رقمی را در بودجه عمرانی لحاظ کرده که توان پرداخت آن را داشته است اما در عین حال استدلال نمایندگان هم قابل دفاع است.
وی با بیان اینکه کاهش اعتبار بودجه عمرانی سال 93 برای اعتبار سیاسی-اجتماعی نمایندگان عوارض منفی دارد، افزود: آقای نوبخت تلاش دارد که نمایندگان را از طریق فاینانس، اوراق مشارکت و تهاتر راضی کند.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ضمن اشاره به اینکه نمایندگان هنوز با پیشنهاد معاونت برنامه ریزی موافقت نکرده اند، تصریح کرد: نگرانی نمایندگان این است که شاید از محل فاینانس، تهاتر و اوراق مشارکت اعتبار مورد نظر نمایندگان تامین نشود.
یوسفیان ملا با تاکید براینکه اگر معاونت برنامه ریزی اعتماد نمایندگان را جلب کند مشکل حل می شود، گفت: البته در سفر اخیر رئیس مجلس به چین رایزنی های خوبی برای دریافت فاینانس صورت گرفت.
* هند حتی یک روپیه از پول ایران را نداده است
نماینده مردم آمل در مجلس در ارتباط با نتایج سفر هیات اعزامی بانک مرکزی به هند برای چگونگی دریافت پول نفت ایران، اظهار داشت: هند از همان ابتدا نسبت به بازپرداخت پول نفت ایران تناقض گویی هایی را داشت؛ یک بار تاکید می کرد باید پول را به صورت روپیه پرداخت کند ولی در زمان آقای احمدی نژاد تصمیم گرفته شد 50 درصد روپیه و 50 درصد دلار پرداخت شود اما این اتفاق هم نیفتاد.
وی ادامه داد: حتی در نهایت توافق شد هند تمام پول را از قالب روپیه پرداخت کند ولی این اتفاق هم نیفتاد و هند تا این ساعت حتی یک روپیه هم پرداخت نکرده است. اما باید گفت که وضعیت دریافت پول نفت از چین به مراتب بهتر از هند است.
* نیازی به لایحه هدفمندی نیست/ دولت میخواهد در حذف دهکها مجلس را شریک خود کند
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه در پاسخ به این پرسش که برخی از نمایندگان از احتمال ارائه لایحه هدفمندی به مجلس طی هفته آینده خبر دادند، آیا زمان ارائه لایحه دولت مشخص شده است؟ گفت: آنچه مسلم است لایحه هدفمندی یارانه ها هفته آینده به مجلس نمی رسد.
وی با تاکید براینکه تمام امور مربوط به هدفمندی یارانهها در اختیار دولت است و نیازی به ارائه لایحه هدفمندی نیست، تصریح کرد: مجلس با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها در سال 92 مخالف بود و هیچ مخالفتی با اجرای فاز دوم در سال آینده ندارد.
یوسفیان ملا گفت: از آنجایی که قصد دولت از ارائه لایحه هدفمندی یارانه ها به مجلس حذف دهکهای یارانه بگیر از فهرست یارانه بگیران است، دولتمردان می خواهند مجلس را هم در حذف دهکها شریک خود کند.
نماینده مردم آمل ضمن اشاره به اینکه برای ادامه هدفمندی یارانه ها نیازی به قانون نیست، اظهار کرد: از آنجایی که حذف دهکهای درآمدی پدیدهای دشمن ساز است و دولت اگر بخواهد این طرح را اجرا کند باید 20 میلیون نفر را حداقل حذف کند به طور حتم واکنشهای بسیاری از سوی مردم رخ خواهد داد. برهمین اساس دولت می خواهد در کنار مجلس با این واکنشها برخورد کند.
منبع: تسنیم