کد خبر:۲۸۲۲۵۲

جنجال موتورسوارها در جزیره آرامش

اخیراً تردد موتورسیکلت‌های برقی و بنزینی در خیابان‌ها و میادین اصلی کیش، رویت می‌شود و خبری از اجرای قانون ممنونعیت تردد موتورسیکلت‌ها در این جزیره، نیست.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، از سال‌های دور هیچ گاه تردد موتور سیکلت در این جزیره قانونی اعلام نشده و نیروی انتظامی ویژه کیش در این سال‌ها به شدت با متخلفان برخورد کرده بود و حتی اگر با صحنه عبور موتور سیکلت مواجه می‌شد، این وسیله نقلیه را توقیف می‌کرد.

 

طی روزهای اخیر اما تردد این موتورها به گونه‌ای فزونی یافته که چهره‌ای ناخوشایند به جزیره زیبای کیش داده و در واقع عبور این وسیله مزاحمت‌هایی را برای افراد مختلف اعم از رانندگان خودروها و عابران پیاده به وجود آورده است.

 

این اتفاق نامیمون در شرایطی رخ داده است که واکنشی از سوی افراد مسئول در این موضوع مشاهده نشده و به نظر می‌رسد با ادامه همین روند تابوی تردد موتور سیکلت در جزیره کیش شکسته و شعار «کیش بی موتور سیکلت» خدشه دار شده و برای همیشه رنگ ببازد.

 

عابر کیشوندی با مشاهده صحنه عبور موتور سیکلتی با چهار راکب در حوالی میدان هرمز، گفت: با دیدن این صحنه تصور کردم که در کیش حضور ندارم و هیچ‌گاه به یاد ندارم با چنین صحنه‌ای در یکی از میادین اصلی کیش مواجه شده باشم.

 

امیر الهایی ادامه داد: هرگاه با گردشگری هم صحبت شده‌ام یکی از دلایلی که آنها کیش را مقصد گردشگری خود عنوان می‌کنند، نوع و روش رانندگی خاص و نبود موتور سیکلت در سطح خیابان‌های اصلی جزیره بیان کرده‌ است و از آنجایی که در تمام شهرهای کشور این ویژگی وجود ندارد، گردشگر کنجکاو می‌شود این صحنه‌های زیبا را از نزدیک ببیند.

 

طی روزهای اخیر تردد موتورسیکلت‌های برقی و بنزینی فاقد پلاک و یا دارای شماره پلاک سرزمین اصلی در خیابان‌ها و میادین اصلی کیش، در شرایطی رویت می‌شود که این موضوع پیش از این یا دیده نشده و یا اینکه در صورت مشاهده از سوی نیروی انتظامی ویژه کیش توقیف می‌شد اما اکنون چنین واکنشی صورت نمی‌گیرد.

 

پس از افزایش تعداد خودروها در جزیره کیش، این بار آزاد ورود بدون ترس راکبان موتور سیکلت به جزیره می‌تواند تبعات منفی بسیاری در حوزه توریسم بر جای بگذارد.

 

این در حالی است که به عقیده بسیاری از مسئولان و کارشناسان تیم جدید در مناطق آزاد تجاری به ویژه کیش، با تامین و افزایش امنیت بیشتر در این مناطق به دنبال افزایش سهم خود از توریسم و گردشگر خارجی است، که حال باید وقوع چنین اتفاقاتی در کیش که در تناقص با قوانین این جزیره نیز هست را از مسئولان جویا شد.
 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار