کد خبر:۲۸۲۴۲۹

پیشنهاد ایران به دبیرکل سازمان بین‌المللی کار مبنی بر اجرایی کردن مدل سه جانبه

محمدتقی حسینی اظهار داشت: مشارکت سه‌جانبه کشورهای افغانستان، ایران و ژاپن یک نمونه موفق در زمینه توسعه انسانی و مهارت‌آموزی است.
پیشنهاد ایران به دبیرکل سازمان بین‌المللی کار مبنی بر اجرایی کردن مدل سه جانبه

به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» محمدتقی حسینی، قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بین‌الملل در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی تربیت مربیان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کشور افغانستان با اشاره به اینکه سازمان بین‌المللی کار، مشارکت کشورها به طور سه‌جانبه در داخل و همچنین در جامعه بین‌الملل با گروه‌های مختلف که در توسعه انسانی نقش دارند را امری ضروری می‌داند، اظهار داشت: مشارکت سه‌جانبه کشورهای افغانستان، ایران و ژاپن یک نمونه موفق در زمینه توسعه انسانی و مهارت‌آموزی است.

 

وی ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمادگی دارد تا همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی خود را در زمینه توسعه انسانی، مهارت‌آموزی و کارآفرینی گسترش دهد.

 

وی با اشاره به پیشنهاد ایران به دبیرکل سازمان بین‌المللی کار برای اجرایی کردن این مدل گفت: ایران این پتانسیل را دارد که در توسعه مهارت‌آموزی و کارآفرینی در کشورهای در حال توسعه نقش فعالی ایفا کند.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مربیان کشور عراق را نیز در ایران آموزش می‌دهیم، گفت: به زودی این کار با همکاری آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن (جایکا) به صورت سه‌جانبه برای مربیان این کشور و کشورهای دیگر ادامه پیدا می‌کند.

 

حسینی اضافه کرد: انجام این آموزش‌ها علاوه بر کمک به صلح و امنیت بین‌المللی در نهایت موجب توانمندی نسل جوان در این کشورها خواهد شد.

 

به گزارش فارس حسینی ابراز امیدواری کرد: آموزش‌هایی که به مردم افغانستان داده می‌شود، کمکی در جهت بازسازی، توسعه و رفاه مردم آن کشور باشد.

 

پس از انجام این برنامه، مراسم اختتامیه دوره آموزشی تربیت مربیان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کشورهای عراق و لبنان برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار