کد خبر:۲۸۳۰۲۲

یک شاعر شیعه در عربستان به زندان محکوم شد

دستگاه قضایی عربستان سعودی یک شاعر و روزنامه‌نگار شیعه را به اتهام حضور در تظاهرات‌ در استان الشرقیه به یک سال حبس محکوم کرده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پرس تی وی یک دادگاه سعودی حبیب المعاتیق شاعر و روزنامه‌نگار مسلمان شیعه را به اتهام دخالت در تظاهرات‌های ضد دولتی استان الشرقیه به یک سال حبس محکوم کرد.

 

بر اساس این گزارش، معاتیق در فوریه 2012 در دفتر وب‌سایت شبکه فرهنگی الفجر در شهر جبیل دستگیر شد و پیش از این یک سال را در بازداشت به سر برده بود.

 

محکومیت معاتیق در حالی است که روز گذشته نیز یک شهروند شیعه به اتهام مشارکت در تظاهرات ضد دولتی به به 30 سال زندان محکوم شد. این متهم در ارتباط با اعتراضات منطقه قطیف در استان الشرقیه از نظر دستگاه قضایی عربستان سعودی مجرم شناخته شده است.

 

از زمان آغاز اعتراضات در عربستان سعودی در سال 2011 که بخش عمده‌ای از آن در قطیف و شهر عوامیه در استان الشرقیه روی داد تاکنون صد‌ها نفر از مردم دستگیر و ده‌ها معترض نیز زندانی شده‌اند. اغلب شیعیان عربستان در استان الشرقیه سکونت دارند.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار