به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نشست خبری- مطبوعاتی علی محمد نائینی، رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی صبح امروز در سازمان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.
نائینی در این نشست خبری-مطبوعاتی با بیان اینکه حماسه 9 دی جلوه سیاسی ملت ایران بود، گفت: ما شاهد یک اقدام طرح ریزی شده در داخل و خارج بودیم تا از فرصت انتخابات برای به چالش کشیدن انقلاب اسلامی استفاده شود، متأسفانه رفتار برخی گروه های سیاسی در به چالش کشیدن داخل کشور بی تاثیر نبود.
وی ادامه داد: انقلاب های رنگی از تجربیات برجسته غرب است؛ آنان به دنبال این بودند که نظام را بی ثبات کنند و رفتار برخی کاندیداها و فضاهای رسانه ها در سال 88 فرصت را در اختیار دشمن قرار داد، البته شواهد و قرائنی وجود دارد که نشان می دهد این موضوعات از قبل برنامه ریزی شده بود؛ آنها انتخابات را هدف قرار داده بودند، اما در زمانی که نظام جمهوری اسلامی در اوج قدرت بود حماسه 9 دی 88 قدرت و اقتدار نظام را افزایش داد.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی با بیان اینکه دشمنان قدرت نظام جمهوری اسلامی را مورد هدف قرار داده بودند و آن انتخابات بی نظیر را به کام مردم تلخ کردند، ابراز داشت: وقتی که مقدمات انتخابات 88 را نگاه می کنیم، مجموعه ای از اقدامات برنامه ریزی شده را می بینیم، از جمله نهادینه کردن بحث تقلب در حوزه افکار عمومی و اینکه بسیاری از خودی ها دچار مشکل شدند و برخی از داخلی ها به آن دامن زدند و بدون اینکه آرا شمارش شود به کاندیدای انتخابات به عنوان فرد پیروز تبریک گفتند.
نائینی ادامه داد: جریان فتنه همزمان با انتخابات مقاصد ویژه ای داشت؛ این در حالی بود که دشمن در 22 کشور انقلاب رنگی انجام داده و توانسته بود در 17 کشور حکومت را در هم فرو ریزد، اما در ایران با هوشمندی رهبر معظم انقلاب از انحراف فکری جلوگیری شد و پیش بینی های عالمانه مقام معظم رهبری از پیچیده شدن فتنه جلوگیری کرد، بتدریج ابعاد مختلف فتنه علیه جمهوری اسلامی روشن و مشخص شد که بحث جریان فتنه کاندیدای خاص نیست، بلکه دشمن تمامیت جمهوری اسلامی را هدف قرار داده بود.
وی با بیان اینکه دشمن با همه ظرفیت ها و تجارب به میدان آمده بود، گفت: فتنه 88 جنگ تمام عیار و بخشی از تجارب دشمن در زمینه جنگ نرم بود که دشمن پایه های اصلی نظام را هدف قرار داده بود، اما سطح هوشیاری و آگاهی جامعه اجازه نداد که دشمن هدفش را پیش ببرد.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی در ادامه افزود: خسارت های زیادی به مردم وارد، و منافع ملی نادیده گرفته شد، هتک حرمت های زیادی که از جمله آن عاشورای 88 بود صورت گرفت؛ در این رابطه رسانه های غربی معمولاً سعی می کردند حرکت های مردمی را دست کم بگیرند و آن را کوچک سازی کنند.
نائینی درباره حماسه پرشور 9 دی خاطرنشان کرد: حرکت مردمی 9 دی حرکتی پرشور و عظیم در دفاع از ستون اصلی انقلاب یعنی ولایت فقیه بود و مقابله تمام عیار با جریان فتنه، قدرت های غربی و رسانه های آنان بود و این حماسه قله ماندگار در تاریخ ملت ایران محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه یوم الله 9 دی نشان داد که مردم با اعتقاد عمیق پای اهداف نظام جمهوری اسلامی ایستاده اند، تصریح کرد: همه مردم در انتخابات بی نظیر 88 و یوم الله 9 دی 88 حضور داشتند.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی خاطرنشان کرد: امسال چهارمین سالروز بزرگداشت حماسه 9 دی مقارن با هفته آخر صفر است؛ در این رابطه برنامه هایی در جهت افزایش بصیرت در قالب های مختلف تبینی و رسانه ای با استفاده از همه ظرفیت ها در نظر گرفته شده است.
نائینی افزود: در این رابطه جلساتی را با مسئولان ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی در سراسر کشور برگزار کردیم و از جمعه، 6 دی مصادف با سالگرد عاشورای 88 است، برگزاری نماز جمعه در سراسر کشور و سخنرانی خطبای نماز جمعه در این باره را داریم.
شعار یوم الله 9 دی امسال پیروزی بصیرت مردم ایران بر فتنه آمریکایی است
وی با بیان اینکه شعار امسال یوم الله 9 دی پیروزی بصیرت مردم ایران بر فتنه آمریکایی است، گفت: از جمعه، 6 دی تا جمعه، 13 دی مجموعه ای از برنامه ها در سراسر کشور در راستای افزایش بصیرت در جامعه و پیشگیری از فتنه های جدید در سراسر کشور پیش بینی شده است.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که ابعاد مختلف حماسه مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم ابعاد مختلف مدیریت مقام معظم رهبری، نقش مردم و اعتماد آنان به نظام جمهوری اسلامی، نقش دولت های غربی در فتنه 88، نقش گروه و احزاب داخلی که نظام جمهوری اسلامی را به چالش کشیدند و باعث امیدواری دشمن شدند را بررسی می کنیم.
نائینی درباره برنامه های پیش بینی شده در رابطه با حماسه 9 دی در سطح کشور گفت: رونمایی از 9 جلد کتاب دایرةالمعارف فتنه 88، نشست تبینی 3000 نفری در طول این هفته در سراسر کشور، تجمع هیئت های مذهبی 28 صفر در میدان امام حسین(ع) در ساعت 10 صبح، تولید و بازتولید 12 نمایشگاه، نامگذاری اماکن جدید، تولید شش مورد فیلم و مستند، تولید 300 فیلم کوتاه و انیمیشن برای جشنواره عمار، انتشار ویژه نامه در مطبوعات سراسری، تولید و تکثیر چهار نرم افزار جدید، فعالیت بیش از 2000 وبلاگ نویس و شناسایی و معرفی 60 نفر کارشناس برجسته از جمله برنامه های حماسه 9 دی است.
در پایان این مراسم از دایرةالعمارف 9 جلدی فتنه 88 رونمایی شد.