کد خبر:۲۸۳۷۲۵
وزارت ارتباطات اعلام کرد:
استفاده خانوارها از فناوری اطلاعات آمارگیری میشود
به منظور ارتقای جایگاه ایران در ارزیابیهای مجامع بینالمللی حوزه فاوا، طرح آمارگیری تخصصی استفاده خانوارها و افراد از فناوری اطلاعات از 21 دی ماه آغاز میشود.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، به منظور ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران در ارزیابیهای مجامع بینالمللی حوزه فاوا، طرح آمارگیری تخصصی استفاده خانوارها و افراد از فناوری اطلاعات و ارتباطات از 21 دی ماه سال جاری آغاز میشود.
امیر حسین محبعلی، رئیس مرکز برنامهریزی و نظارت راهبردی فناوری اطلاعات و مجری نظام پایش شاخصهای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: این طرح توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران به نمایندگی وزارت ارتباطات، با همکاری مرکز آمار ایران و اداره آمار و اطلاعات اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) به مدت 20 روز در سراسر کشور آغاز و نتایج آن در دو برش استانی و کشوری در اردیبهشت سال 93 اعلام میشود.
وی افزود: این طرح در چارچوب اجرای نظام پایش شاخصهای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور و ظرفیتسازی فنی در خصوص ارتقای جایگاه ایران در ارزیابیهای مجامع بینالمللی حوزه فاوا عملیاتی میشود.
مجری نظام پایش شاخصهای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور با بیان این مطلب که برای اجرای این طرح هفت فاز عملیاتی تعریف شده گفت: طراحی، آموزش آمارگیران، عملیات میدانی و اجرا و داده آماری، ویرایش موضوعی، استخراج جداول اولیه (بیوزن)، استخراج جداول نهایی(با وزن)، اخذ تاییدیه تیم راهبری نظیر ITU از جمله فازهای تعریف شده در این حوزه است.
او با اشاره به مبانی قانونی اجرای این طرح خاطر نشان کرد: طرح آمارگیری استفاده خانوارها و افراد از ICT براساس تبصره 3 ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه، با مدیریت سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان هماهنگ کننده ملی حوزه شاخصهای فاوا در کشور، طی قراردادی توسط مرکز آمار ایران اجرا میشود.
محبعلی در خصوص اهداف اجرای این طرح تصریح کرد: با اجرای طرح مذکور، کشور نسبت به تهیه پاسخ پرسشهای نهادهای بینالمللی در این زمینه به موقع و جامع پاسخگو بوده و تخمینهایی که نهادهای بینالمللی برای وضعیت عملکردی ایران به جهت عدم ارسال اطلاعات برآورد میکردهاند را تصحیح تا از تضییع و افت جایگاه کشور در رتبهبندیهای بینالمللی فاوا جلوگیری شود.
وی ادامه داد: نتایج دقیق این آمارها در حوزه دستیابی و استفاده خانوارها افراد از فاوا در کسب و کار، منجر به دقت و بهبود کیفیت تصمیمگیری و سیاستگذاری حوزه فاوا در کشور خواهد شد.
رئیس مرکز برنامهریزی و نظارت راهبردی فناوری اطلاعات با اشاره به ارائه تعریف جدید کاربر اینترنت از سوی ITU تصریح کرد: بر اساس تعریف جدید اتحادیه جهانی ارتباطات، کاربر اینترنت کسی است که در طول 3 ماه گذشته با هر فناوری ارتباطی به شبکه اینترنت متصل بوده است.
وی تاکید کرد: این زمان در تعاریف قبلی 12 ماه بوده که با توجه به توسعه کاربری اینترنت در دنیا، به 3 ماه کاهش پیدا کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.