کد خبر:۲۸۴۰۳۷

غایبان ۹ دی چه کسانی بودند؟!

پیام مردم در نه دی را دریافت کنیدروز ۹دی مانند انقلاب اسلامی ایران، موافقان و مخالفانی داشت. موافقانی که از لحاظ تعداد و حقانیت، به واقع اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران را تشکیل می‌داد و مخالفانی که از حیث استدلال، شجاعت و استقلال رأی، پایین‌ترین سطح را به خود اختصاص داده بود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، صفحات تاریخ هر کدام از خصوصیاتی منحصر به‌فرد برخوردارند. جنگ‌ها و قتل‌عام‌های بزرگ، اکتشافات مهم علمی، تولد و شهادت ائمه اطهار‌علیهم‌السلام، زمین‌لرزه‌های بزرگ و هزاران مناسبت مهم دیگر، از خصوصیات برگ‌های اثرگذار کتابی بزرگ به‌نام تاریخ بشر هستند، تاریخی که یقیناً مهم‌ترین برگ‌های آن در سال‌های اخیر، به‌دست مردمان شریف ایران اسلامی نگاشته شده است.

 

انقلاب اسلامی ایران که حاصل حضور آگاهانه، به‌موقع، هوشمندانه و در یک کلام حضور مالامال از «بصیرت» مردم مسلمان ایران اسلامی در صحنه تعیین سرنوشت خود و بالا‌تر از آن، دفاع از آرمان‌ها و اصول اسلام بود، نه‌تن‌ها یکی از روزهای خاص تاریخ ایران و اسلام، که از روزهای تعیین‌کننده در مسیر تعالی بشر نیز بود.

 

عنصر «بصیرت»، اصلیترین ویژگی حرکت‌های اصیل و مردمی در سال‌های پس از انقلاب محسوب می‌شود.

 

حضور در صحنه دفاع از ایران و اسلام طی هشت سال دفاع مقدس، دفاع از آرمان مردم فلسطین در روز قدس هر سال، شرکت پرشور در انتخابات مختلف، حضور در صحنه مقابله با اغتشاشات کوی دانشگاه طی سال 1378 و نهایتاً روز 9دی سال 1388 که به حق از سوی رهبر انقلاب اسلامی، با عنوان حماسه مورد اشاره قرار گرفته است، نمونه‌های بارز حضور مردم در صحنه دفاع از انقلاب است.

 

9 دی با همه موافقان و مخالفانش

9 دی سال 1388، حاصل همه فراز و نشیب‌های روزهای پس از انتخابات سال 1388 بود. اغتشاشات خیابانی به‌عنوان یکی از مراحل فتنه88، اهانت به مقدسات مردم مسلمان، هم‌صدایی با رژیم اشغالگر قدس از سوی پیاده‌نطام فتنه، هم‌راهی با رسانه‌های بیگانه در کلام و رفتار سران فتنه و پافشاری بر مواضع غلط، عوامل اصلی خلق حماسه 9دی بود.

 

روز 9دی مانند انقلاب اسلامی ایران، موافقان و مخالفانی داشت. موافقانی که از لحاظ تعداد و حقانیت، به واقع اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران را تشکیل می‌داد و مخالفانی که از حیث استدلال، شجاعت و استقلال رأی، پایین‌ترین سطح را به خود اختصاص داده بود.

 

در این میان کافیست به نام حاضران در روز حماسه 9دی و غایبان در این حماسه اشاره کرد و البته رفتارهای بعضی افراد را مورد اشاره قرار داد تا....: «سیه روی شود هر که در او غش باشد.»

 

 

محمد علی نجفی

در دوره پیپشین شورای شهر، محمدعلی نجفی رییس فعلی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، با تغییر نام یکی از میادین شهر تهران مخالفت کرد. نام این میدان «حق‌شناس» بود. بنا بر پیشنهادی که به شورای شهر تهران رسیده بود، قرار بود نام این میدان به «9 دی» تغییر کند.

 

در دولت یازدهم، وی به‌عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی ریاست وزارتخانه آموزش و پرورش معرفی شد تا پست خود در دولت اصلاحات را بار دیگر در دست بگیرد. اینجا بود که سابقه وی در شورای شهر تهران برایش دردسرساز شد.

 

مخالفت وی با نام گذاری می‌دانی تحت عنوان میدان «9دی» مورد سوال اهالی مجلس قرار گرفت. وی نیز عنوان کرد که برای احترام به مرحوم آیت‌الله «حق‌شناس» مخالف تغییر نام این میدان بوده است و با «9دی» مشکلی نداشته است و البته رسانه‌های حامی وی نیز اسنادی در این ارتباط منتشر کردند که در حقیقت سند یک سوءبرداشت از سوی استانداری تهران بود.  جالب اینجاست که فیلمی در اختیار نمایندگان مجلس قرار گرفت که نشان می‌داد وی دره‌مان زمان از سوی دیگر اعضای شورای شهر، توجیه شده است که نام این میدان ربطی به آیت‌الله حق‌شناس ندارد و مربوط به شخصی دیگر است و اصولاً نام مذکور از زمان رژیم سابق به این میدان اطلاق می‌شده است.

 

جالب‌تر آنکه خلاف گویی وی لو رفت و نهایتاً وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش نتوانست اعتماد مجلس را کسب کند ولی مورد اعتماد رییس‌جمهور واقع شد و اکنون عهده‌دار مسئولیت سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری شده است.

 

البته وی در دوران فتنه، فعالیت‌های دیگری را نیز در حمایت از این جریان انجام داده است که البته اکنون علاقه‌ای به یادآوری آن‌ها ندارد.

 

 

معصومه ابتکار

یکی دیگر از اعضای اصلاح‌طلب دوره قبلی شورای شهر تهران، خانم «معصومه ابتکار» است که اکنون رییس سازمان محیط زیست و در جایگاه یکی از معاونان رییس‌جمهور است.

 

جالب اینجاست که او هم از مخالفان نامگذاری یک یاز میادین شهر تهران به نام میدان «9دی» بوده است.

 

 از نظر فعالان سیاسی مخالفت معصومه ابتکار، با نامگذاری یکی از میادین شهر به نام 9 دی چندان عجیب نیست. زیرا وی سال گذشته تلویحاً مانند موسوی هتاکان عاشورای 88 را مردان خداجو نامیده بود و نه تنها از آنان تبری نجست، بلکه در اعتراض به سخنرانان 9 دی مطالب تندی ایراد کرد.

 معصومه یکی از مدافعین سرسخت میرحسین موسوی در زمان انتخابات و از زنان فعال جنبش سبز در حوادث پس از انتخابات بوده است، که همواره با لحن کنایی خود از این فتنه حمایت کرده و به نظر می‌رسد به دلیل منتسب بودن به این جریان و علائق شخصی نتوانسته با پیام مردم در 9 دی تعاملی برقرار نماید.

 

سید محمد خاتمی

رییس جمهور اسبق کشورمان که از آزمون فتنه88 سربلند بیرون نیامد، از کسانیست که روز 9 دی درمیان جمعیت مردم حضور نداشت و رفتارهای هتاکان به عاشورا در این سال را محکوم نکرد.

 

وی از کسانیست که هرگز حضور مردم در حماسه 9دی را برنتابید و در سخنانش بار‌ها و بار‌ها بر حمایت آشکار و نهان از فتنه88 تأکید کرده است.

 

میرحسین موسوی

نامزد شکست‌خورده انتخابات سال 1388 اگر چه قول داده بود تا به قانون پایبند باشد اما ضمن قرار گرفتن در پیشانی فتنه، تبدیل به مهره رسانه‌های بیگانه برای هجوم به جمهوری اسلامی ایران شد.

 

وی آنچنان در مسیر انحطاط پیش رفت که نهایتاً هتاکان به مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین‌علیه‌السلام را تحت عنوان «مردمان خداجو» مورد اشاره قرار داد!

 

 

 

جالب انجاست که حضور عظیم مردم ایران در مراسم 9دی هرگز با واکنشی از سوی او مواجه نشد و کسی به سبب دفاع از حریم امامت و ولایت، از سوی میرحسین موسوی، «مردمان خداجو» نامیده نشد!

 

مهدی کروبی

این فرد نیز که در کنار موسوی تلاش داشت تا خودی نشان داده و درحد توان و ظرفیت خود اقدام به ایجاد آشوب و اغتشاش کند، از حربه‌های مختلفی همچون ایراد تهمت به نظام، دروغ‌پراکنی و جنجال‌آفرینی‌ و افراطی‌گری بهره گرفت و البته حضور مردم در حماسه 9دی را که خط بطلان بر نقشه‌های شوم او و رفقایش کشید، هرگز از نظرش مورد تأیید نبوده و نیست!

 

رقاصان ظهر عاشورا

یقیناً کسانی که در ظهر عاشورای سال 1388 به خیابان آمدند و از خلوتی مرکز شهرتهران به‌سبب حضور مردم در مراسم عزاداری سوءاستفاده کردند نیز از مخالفان سرسخت «9دی» هستند.

 

کسانی که در همین روز هم از دست مردم فرار کردند، مانند لشکر ابن‌زیاد و سرسپردگان یزید، در میدان جمهوری شهر تهران به نمازگزاران ظهر عاشورا حمله کردند. این جماعت در نقاط مختلف، ضمن هتک حرمت مقدسات، ضمن انجام حرکات وقیحانه، رفتاری دون شأن انسان از خود بروز دادند؛ رفتاری که خشم مردم را برانگیخت و موتور محرکه اصلی خلق حماسه 9 دی از سوی مردم شد.

 

 

رسانه‌ها و دولت‌های بیگانه

البته عجیب نیست که رسانه‌های بیگانهبه تبعیت از سیاست دولت‌های خود در برابر حضور پرشور، بی‌مانند و تاریخی مردم در خلق حماسه «9دی» را کابوس خود بدانند. سال‌ها برنامه‌ریزی آن‌ها برای کودتا علیه مردمسالاری دینی و جمهوری اسلامی ایران، به یک‌باره بر باد رفته بود. به همین سبب بود که تعدادی از این رسانه‌ها کاملاً در برابر حماسه 9 دی سکوت کردند.

 

گروهی دیگر نیز دلایل جالبی آوردند. مثلاً اینکه جمعیت حاضر، در حقیقت درخت‌هایی بوده‌اند که در تصویربرداری هوایی مانند انسان دیده شده است! یا آنکه حضور مردمی اصلا در مخالفت با فتنه88 نبوده است.

 

در هر صورت، عصبانیت آمریکا، رژیم اشغالگر قدس، اکثریت دولت‌های اروپایی و دیکتاورهای خاورمیانه، پس از وقوع حماسه «9دی»، کاملاً قابل درک است!!!

 

ضدانقلاب فراری و لندن‌نشین‌های خائن

کسانی همچون مهاجرانی، گروهک‌های ضدانقلاب، احزاب منحله، منافقین، سلطنت‌طلب‌ها، فرقه‌های ضاله همچون بهائیان و در یک کلام، تمام دشمنان انقلاب و افرادی که به‌سبب دشمنی با ملت ایران، از کشور فرار کرده‌اند، همواره جایگاه خود به‌عنوان مخالف حماسه «9دی» را محفوظ نگاه داشته‌اند.

 

یک نکته بسیار مهم

 باید توجه داشت که اشاره به نام همه غایبان حماسه نهم دی‌ماه سال 1388 که دوشادوش ملت در این روز حضور نداشتند، شاید چندان به مصلحت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نباشد، لذا به بعضی از نام‌ها، احزاب و جریانات، دراین نوشتار اشاره‌ای نشده است.

 

منبع: فرهنگ نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
...
-
۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۷
منم نرفتم
به خاطره اين که اطلاع نداشتم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار