کد خبر:۲۸۴۵۷۱

گران‌ترین هندوانه دنیا

نوعی هندوانه که بیشتر در شمال کشور ژاپن می‌روید دارای قیمتی بسیار بالا است این هندوانه که به «هندوانه دانسوکه» مشهور است تنها در بخش‌های شمالی ژاپن به بار می‌نشیند و دارای خواص منحصر به فرد خود است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، نوعی هندوانه که بیشتر در شمال کشور ژاپن می‌روید دارای قیمتی بسیار بالا است این هندوانه که به «هندوانه دانسوکه» مشهور است تنها در بخش‌های شمالی ژاپن به بار می‌نشیند و دارای خواص منحصر به فرد خود است.

تن‌ها مشکل این نوع هندوانه قیمت بسیار بالای آن است که می‌تواند بر حسب مرغوبیت و ورنش قیمت حیرت آور 6 هزار دلار (حدود 18 میلیون تومان) داشته باشد.


از جمله خواص ویژه این هندوانه رنگ شدیدا قرمز آن همچنین طعم شیرین و خاص، تیره بودن پوست آن وکمیاب بودن آن به نسبت دیگر هندوانه‌ها است.

 

 

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار