کد خبر:۲۸۴۵۹۵

«سازمان ملل» تعطیل شد!

برف و بوران و سرمای شدید هوا موجب تعطیلی سازمان ملل و لغو تمامی برنامه های این نهاد بین المللی شد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو »؛ سازمان ملل با انتشار بیانیه ای اعلام کرد به دلیل بارش سنگین برف و سرمای شدید هوا که موجب وضعیت فوق العاده در ایالت نیویورک شده است،تمامی نشست ها و برنامه های خود را برای روز جمعه لغو کرده است.
هم اکنون رفت و آمد در خیابان ها و اتوبان های نیویورک با کندی صورت می گیرد و فرماندار این ایالت از مردم خواست از منازل خود خارج نشوند.
 

 

در دومین روز از سال نو میلادی برف و بوران به همراه سرمای شدید هوا موجب شد تا فرمانداران ایالت های نیویورک و نیوجرسی وضعیت فوق العاده اعلام کنند.
 

برف سنگین بسیاری از ایالت های شمالی و شمال شرقی آمریکا را فرا گرفته، مدارس در بسیاری از شهرها تعطیل شده و دمای هوا به شکل بی سابقه ای کاهش یافته است.
 

طی روز گذشته امروز بیش از هزار و 800 پرواز در آمریکا لغو شده و نزدیک به 5 هزار پرواز دیگر با تاخیرهای چند ساعته انجام شده است.
 

 

منبع: العالم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار