کد خبر:۲۸۴۷۸۷

صهونیست‌ها سخنان سفیر خود را «یاوه» می‌دانند!

ایزاک آویران سفیر اسرائیل در آرژانتین در بین سال‌های 1372 تا 1380، روز پنجشنبه مدعی شده بود که اسرائیل عوامل این بمب‌گذاری‌ها را از بین برده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو »،  مقام‌های رژیم صهیونیستی ادعای سفیر پیشین این رژیم مبنی بر از بین بردن عوامل بمب‌گذاری در سفارت اسرائیل و در مرکز خیریه یهودیان در آرژانتین را تکذیب کردند. سخنگوی وزارت خارجه اسرائیل، طرح چنین ادعاهایی را "کاملا یاوه" خواند.

در بمب‌گذاری تیرماه سال 1373 در مرکز خیریه یهودیان (آمیا) در شهر بوینس‌آیرس 85 نفر کشته شدند.

به نوشته رادیو فردا(Radio Farda)، دو سال پیش از این، در بمب‌گذاری در مقابل سفارت اسرائیل در بوینس‌آیرس 29 نفر کشته شدند.

 

ایزاک آویران سفیر اسرائیل در آرژانتین در بین سال‌های 1372 تا 1380، روز پنجشنبه مدعی شده بود که اسرائیل عوامل این بمب‌گذاری‌ها را از بین برده است.

آرژانتین تحت فشار سیاسی شدید آمریکا و رژیم اسرائیل، به طور رسمی ایران را به انجام بمب گذاری سال 1994 در ساختمان آمیا که 85 کشته به جا گذاشت، متهم کرد. جمهوری اسلامی قویا این اتهام را رد کرده است.

تهران و بوینس آیرس در ماه ژانویه سال گذشته میلادی برای تحقیق در مورد بمب گذاری سال 1994 یک تفاهم نامه امضا کردند.

اسرائیل یک روز بعد از امضای این تفاهم نامه با عصبانیت به آن واکنش نشان داد. ییگال پالمور، سخنگوی وزارت خارجه رژیم اسرائیل گفت: «این خبر ما را حیرت زده کرده است و از دولت آرژانتین خواهیم خواست که توضیح کاملی در مورد آنچه مورد توافق قرار گرفت، در اختیار ما بگذارد زیرا این موضوع مستقیما روی امور اسرائیل اثر می‌گذارد.»

با وجود این، وزارت امور خارجه آرژانتین در بیانیه‌ای که 30 ژانویه سال 2013 منتشر شد، اعلام کرد، خواسته اسرائیل مبنی بر ارائه توضیح در مورد این توافق اقدامی نامناسب است که قویا رد می‌شود. رئیس جمهور آرژانتین پیشتر امضای تفاهم نامه فوق بین ایران و آرژانتین را اقدامی تاریخی توصیف کرده بود.


 

منبع: جام نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار