کد خبر:۲۸۴۷۸۸
چوپان‌کار در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

حضور جک استراو در ایران تناسبی با منافع ملی ندارد

معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد با بیان اینکه حضور جک استراو در ایران تناسبی با منافع ملی ندارد، گفت: دستگاه دیپلماسی باید نسبت به این امر توجه بیشتری کند.

امید چوپان‌کار، معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به حضور جک‌استراو در تهران گفت: گویا دستگاه دیپلماسی و اعضای کمیسیون امنیت ملی رویکرد جدیدی را در قبال هیئت های اروپایی و دعوت از آنان اتخاذ کرده؛ چرا که شاهد هستیم هیئت اروپایی به ایران سفر می‌کند و حتی پس از ماجرای ملاقات این افراد با فتنه گران در سفارت یونان، همچنان رفتار قبلی با آنان ادامه می‌یابد.


وی با بیان اینکه دولت می خواهد با دعوت از این افراد موفقیت خود را در زمینه دیپلماسی نشان دهد، خاطرنشان کرد: اشتباه دیپلماتیکی آنها این است که غرب برخلاف موازینی که ادعای تعهد به آنان را دارد، عمل می کند، بنابراین باید نسبت به دعوت از این افراد هوشیار بود؛ چرا که در صورت غفلت تجربیات تلخی که در گذشته شاهد بودیم، تکرار خواهد شد.


چوپان‌کار با بیان اینکه جک استراو در زمانی که وزیر امور خارجه انگلیس بود، اقدامات خصمانه‌ای را علیه ایران انجام داد، تصریح کرد: سفر دیپلماتیک این فرد تناسبی با منافع ملی ایران نداشته و مسئولان باید نسبت به این امر با توجه بیشتری عمل کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار