کد خبر:۲۸۴۸۶۳
جهان فناوری در هفته‌ای که گذشت؛

تکنولوژی‌های برتر هفته اخیر+عکس

پرینتر سه بعدی غذا، ساعتی برای ورزشکاران، چراغ خواب هوشمند، پروژه سرباز خورشیدی، کنترل بازی با چشم و بسیاری فناوری دیگر از جمله فناوری‌های برتر هفته اخیر بودند.

گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ پرینتر سه بعدی غذا، ساعتی برای ورزشکاران، چراغ خواب هوشمند، پروژه سرباز خورشیدی، کنترل بازی با چشم و بسیاری فناوری دیگر از جمله فناوری‌های برتر هفته اخیر بودند.

 

در مطلب زیر می‌توانید اطلاعاتی درباره تکنولوژی‌های برتر هفته اخیر را مشاهده کنید.

 

1. پرینتر سه بعدی غذا

محققان در ادامه کار بر روی پرینترهای سه بعدی موفق به طراحی پرینترهای سه بعدی غذا شده‌اند. به عقیده این محققان به زودی روزی خواهد رسید که بشقاب غذای مان را از غذاهای پرینت شده پر کنیم.

 

به عقیده طراحان این دستگاه باید به جایی رسید که هر فردی در کنار دستگاه قهوه جوش خود در آشپزخانه، یک پرینتر سه بعدی مخصوص شیرینی جات و شکلات داشته باشد. این مسئله یک رویای دور از دسترس نیست و این محصولات به زودی به بازار راه پیدا می کنند.

 

پرینتر هایی را تصور کنید که مجهز به کارتریج های حاوی مواد غذایی منجمد و بسیار ریز هستند، در مرحله خروج ذرات غذا، آب به آنها اضافه می شود. همچنین به منظور بالاتر بردن سلامت غذا مقادیر ناچیزی از ریزمغذی ها، مواد اشتها آور و حتی دارو های روزمره افزوده می گردد.

 

 

 

2. ساعت هوشمندی برای ورزشکاران

این ساعت مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید ساخته شده است و از استانداردهای موجود برای حسگرهای حرکتی، سیستم گام‌شمار، سیستم سرعت‌سنج و ... پشتیبانی می‌کند.

 

این محصول همچنین می‌تواند میزان کالری‌های مصرف شده را محاسبه کند، شرایط جوی را تشخیص دهد و از طریق گیرنده ماهواره‌ای GPS موقعیت کاربر و مسیرها را مشخص کند.

 

این دستگاه مچی از طریق فناوری ارتباطی بلوتوث به انواع دستگاه‌های موبایلی متصل می‌شود. برای این ساعت مچی سیستم تشخیص فرمان‌های صوتی نیز تعبیه شده است.

 

 

3. چراغ‌ خوابی که شما را هم خواب می کند و هم بیدار

محققان در تازه‌ترین پژوهش ها موفق به طراحی لامپ‌های LED شده‌اند که دارای وای فای هستند و به اینترنت متصل شده و توسط یک اپلیکیشن کنترل می شوند. شدت و رنگ نور LED آنها نیز قابل تنظیم است.

 

با این لامپ‌ها می توانید تنظیماتی ویژه‌ای داشته باشید مانند اینکه اگر قرار بود باران ببارد، رنگ لامپ شما آبی شود، صبح لامپ شما با تغییر در شدت نور بیدارتان کند، با آمدن ایمیل جدید لامپ چشمک بزند.

  

 

 4. آیپدها کوچک خواهند شد

اپل اعلام کرده است کار تولید صفحه رتینای 12.9 اینچی برای اپل شروع شده و قرار است سال 2014 راهی بازار شود. این صفحه اولترا اچ دی بوده و رزولوشنی معادل 3840 پیکسل در 2160 پیکسل دارد.

 

کارشناسان آی پد مینی رتینا را محشر توصیف کرده اند و آن را شبیه آی پد ایر در سایز کوچکتر توصیف کرده و می گویند صفحه رتینا در آی پد مینی با پردازنده A7 عالی و بدون رقیب است.

 

  

5. پروژه سرباز خورشیدی

دانشمندان انگلیسی درحال کار بر روی بسته‌های باتری خورشیدی هستند که می‌تواند تا 50 درصد سبک‌تر از باتری‌های کنونی توسط سربازان مورد استفاده قرار گیرد.

 

هدف پروژه دو ساله سرباز خورشیدی تولید یک بسته باتری سلولی است که انرژی در آن از ترکیب سلول‌های خورشیدی و دستگاه‌های ترموالکتریک پیش از ذخیره آن برای استفاده بعدی جمع‌آوری می‌شود

 

 

 

6. کنترل بازی‌های کامپیوتری با چشم

استفاده از چشم به عنوان کنترلگر بازی تجربه‌ای سحرآمیز است، چنان که فرد کاربر احساس می‌کند این بازی می‌تواند ذهنش را بخواند.

 

شرکت توبی چندی پیش اعلام کرد فناوری کنترل رایانه با چشم را بر روی ویندوز 8 عرضه خواهد کرد.

 

این فناوری‌ها در واقع به کمک یک حسگر چشمی کار می‌کنند و با کنترل حرکات مردمک چشم می‌توانند دریابند کاربر به کجا خیره شده و چه در سر دارد. توبی نام این فناوری‌ها را «زُل» (gaze) نامیده است.

  

 

7. بزرگترین تهدید امنیتی 2014

تحقیقات نشان داده است که ابزارهای هوشمندی چون موبایل در سال 2014 به عنوان بزرگترین تهدیدات امنیتی 2014 محسوب خواهند شد. این محققان اعلام کرده اند که گجت ها آنقدر ها هم که شما فکر می کنید امن نیستند و همیشه به عنوان خطری جدی محسوب می شوند.

 

 

 

8. تعویض باتری در 90 ثانیه

الون موسک، بنیانگذار تسلا، طرح جذابی معرفی کرده است. در این طرح ایستگاه هایی با سرویس تعویض باتری های خالی که این کار را تنها ظرف ۹۰ ثانیه انجام می دهند ایجاد شده است. حتی سریع تر از پر کردن باک بنزین یک اتومبیل!

 

این شیوه می‌تواند جایگزین خوبی برای ایستگاه های شارژ معمول ماشین های الکتریکی باشد و بسیار کارآ تر عمل کند. در دموی به نمایش در آمده طی مراسم استودیو طراحی تسلا، یک دستگاه تمام اتوماتیک توانست با تعویض باتری خالی اتومبیل برقی تسلا مدل اس با یک باتری پر در کمتر از 90 ثانیه، سریع ترین پمپ بنزین لس آنجلس را هم شکست دهد.

 

البته راه اندازی هر یک از این ایستگاه های شارژ خودکار تقریبا ۵۰۰ هزار دلار هزینه لازم دارد. اما پس از آن، زمان بازگشت یک اتومبیل الکتریکی به مسیر سفر به طرز چشمگیری کاهش خواهد یافت.

 

قرار است در اولین مرحله این پروژه، ایستگاه های شارژ فوق سریع تسلا در ایالت های غربی آمریکا همچون واشنگتن دی سی و بوستون راه اندازی شوند. گفته می شود هر بار تعویض باتری برای صاحبان اتومبیل های الکتریکی تقریبا به اندازه ۶۰ لیتر سوخت هزینه دارد و ۵۰ تا ۶۵ دلار تمام خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار