کد خبر:۲۸۵۱۸۴

امثال سریع‌القلم رویکرد اعتدال دولت را زیر سوال می‌برند

دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران هر چه دارد به برکت همین طبقات محروم جامعه است و در عین حال هر وقت در طول تاریخ ضربه‌ای خورده است از تفکرات و رفتارهای روشنفکران بوده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسن آصفری، دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات توهین آمیز سریع القلم مشاور رئیس جمهور اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران هر چه دارد به برکت همین طبقات محروم جامعه است و در عین حال هر وقت در طول تاریخ ضربه ای خورده است از تفکرات و رفتارهای روشنفکران بوده است.

وی افزود: این طبقات محروم جامعه بودند که انقلاب ما را پیروز کردند، از خاک کشور در طول 8 سال جنگ تحمیلی دفاع کردند و هزاران شهید در این راه اهداء کردند.در مقابل روشنفکران بیشتر به دنبال مطرح کردن خودشان و دست یابی به پست و مقام سیاسی بودند.

آصفری ادامه داد: لذا صحبت های سریع القلم جنبه خود نمایی دارد نه بیان واقعیت های جامعه.واقعیت های جامعه ما با اظهارات سریع القلم بسیار متفاوت است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه راهپیمایی ها در ایران یکی از نمادهای حضور سیاسی و بیانگر استقلال مردم در عرصه سیاسی است، افزود: در کجای جهان سراغ داریم که این حجم عظیم مردم در راهپیمایی ها بدون گرفتن هیچ چیزی در خیابان ها در حمایت از نظامشان حضور پیدا کنند.به طور مثال در بحث حماسه 9 دی 88 بیش از چهار میلیون نفر تنها در شهر تهران در خیابان ها حضور داشتند که نشان دهنده استقلال سیاسی وحق انتخاب مردم است که همگی با اظهارات سریع القلم در تعارض است.

وی همچنین تصریح کرد: به نظر من آقای رئیس جمهور با انتخاب و به کار گیری افرادی نظیر سریع القلم رویکرد اعتدالی خود را زیر سوال می برد و ممکن است این افراد حتی به شخصیت رئیس جمهور هم ضربه بزنند.

آصفری در پایان اظهار داشت: سریع القلم بهتر است به جای حمایت از غرب و تفکرات غربی یکبار هم که شده برود و جنایاتی که آمریکا و غرب علیه ایران در طول 34 سال انجام داده است را بررسی کند و بعدا اظهار نظر کند.

سریع القلم چندی پیش در مقاله ای گفته است: به عنوان کسی که فرصت مشاهده و مطالعه از نزدیکِ 114 کشور جهان را طی 28 سال گذشته داشته‌ام معتقدم باید حسادت را در جامعه خودمان درمان کنیم چون افراد خیلی به هم حسادت می‌کنند.

وی می افزاید: ده‌ها بلکه صدها مصداق وجود دارد که توانایی‌ها و کیفیت‌ها در جغرافیایی خاص قرار دارد. به نظر می‌رسد مخالفت با غرب در جامعه ما کمتر ریشه‌های فکری دارد بلکه بیشتر جنبه‌های روحی و روانی دارد.

مشاور رئیس جمهور اظهار می کند که استقلال سیاسی با سخنرانی و تظاهرات و راهپیمایی به دست نمی‌آید بلکه فرآیند بسیار طولانی است که ما هنوز در ابتدای نظری آن هستیم.
 

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار