معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به انجام اصلاح فرهنگی در دانشگاهها و پژوهشگاهها تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری عصر امروز در مراسم تقدیر از پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف در تالار کهربای این دانشگاه اظهار داشت: بحثهای جمع شدن معاونت علمی و فناوری تا حدود سه ماه پیش یعنی پیش از حضور من در آن قطعی بود اما هم اکنون به دلیل اهمیت اقتصاد دانش بنیان کشور به این معاونت امید بسته است و بودجه خوبی هم برای آن تدوین شده است.
وی به اصلاح فرهنگی در دانشگاهها و پژوهشگاهها تاکید کرد و گفت: باید در دانشگاهها شرکتهای دانش بنیان راه اندازی شود تا استادان بتوانند ایدههای خود را به آنجا ارائه دهند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به راه اندازی صندوق بی سی با بودجه یک میلیارد تومان برای اولین بار در دانشگاه شریف به عنوان اولین دانشگاه در کشور در گذشته افزود: هم اکنون 1600 عضو از بنیاد ملی نخبگان در دانشگاه صنعتی شریف مشغول تحصیل هستند و ما قصد داریم حمایتهای فرد را به سمت نخبهپروری پیش ببریم.
آئیننامه شرکتهای دانش بنیان ابلاغ میشود
ستاری از ابلاغ آئیننامه شرکتهای دانش بنیان خبر داد و افزود: در این آئیننامه تدوین خواهد شد که دانشگاه به ازای راه اندازی شرکتهای دانش بنیان هزینه خود را برای توسعه دانشگاه دریافت کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: تمام این تلاشها برای ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف و اعضای بنیاد ملی نخبگان است.
مهاجرت نخبگان با نظارت بنیاد ملی نخبگان
ستاری از تغییر برنامه بنیاد ملی نخبگان خبر داد و افزود: مهاجرت نخبگان برای ما موضوع مهمی است، مهاجرت بد نیست اما باید با نظارت و ارتباط با بنیادملی نخبگان با هدف بازگرداندن فارغ التحصیلان به کشور انجام شود.
ستاری در خاتمه گفت: اگر ما در دانشگاه صنعتی شریف نتوانیم ایده جدیدی اجرا کنیم در دانشگاههای دیگر کشور موفق به عملی کردن آن نیستیم زیرا این دیدگاه در این مرکز آموزشی گستردهتر است.
در این مراسم از 30 پژوهشگر برگزیده با اهدای تندیس و از 4 پژوهشگر با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.