به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ سرگرد «مصطفی نوروزی» رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان اراکی مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی از این شهروند، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت و تحقیقات برای شناسایی متهم آغاز شد.
وی افزود: پس از تحقیقات گسترده کارآگاهان و کارشناسان پلیس فتا فرد کلاهبردار که با تشکیل سایت همسریابی و مطرح نمودن موضوع خواستگاری از افراد مختلف و با فریب دادن شخص مورد نظر و دریافت مبلغ شش میلیون و 500 هزار تومان وجه نقد ارتباط خود را قطع میکرده است، شناسایی شد .
رئیس پلیس فتا در ادامه عنوان کرد: متهم که در یکی از استانهای همجوار حضور داشت با انجام اقدامات فنی و پلیسی و در اقدامی غافلگیرانه دستگیر شد.
نوروزی اظهار داشت: متهم پس از دستگیری به دو فقره کلاهبرداری در این زمینه اعتراف و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد .
رئیس پلیس فتا در این خصوص به تمامی شهروندان هشدار داد: از صحت هویت و عناوین اعلامی در سایتهای همسریابی و اتاقهای گفتوگو قبل از ارائه اطلاعات شخصی و خانوادگی اطمینان حاصل کنند و تا عدم شناخت کافی از فرد مقابل بدون اطلاع والدین از ملاقاتهای حضوری با این افراد اکیداً خودداری کنند؛ چرکه ارتباطات در بستر اینترنت مجازی بوده و هویت واقعی مخاطب برای کاربران مشخص نیست.
منبع: ایکنا
آخه من نميدونم ، يافتن همسر تو سايت هايي مثل همسريابي شيدايي يا ديگر سايت هاي همسريابي چه فرقي با يافتن شريک زندگي به روش معمول دارد؟
مهم اينست که قبل از اقدام به ازدواج سعي کنيم فرد را با روش هاي اطمينان بخش بشناسيم.
بعضي ها جوري نظر و اسم رو اين سايت ها ميزارن که انگار فرد مستقيما از درون اينترنت با فرد مورد نظر ازدواج ميکند ... (( مثلا اسم ميزارن ازدواج اينترنتي))
بابا .... اين سايت ها فقط معرفي اوليه ميکنند ، مثل اينکه ما شخصي رو تو دانشگاه ، تو فيس بوک ، تو اتوبوس و ... ميبينيم و ازش خوشمون مياد ، آيا همونجا بلافاصله تصميم ميگيريم که ازدواج کنيم؟
نه عزيزم ، فکر ميکنيم ، تحقيق ميکنيم ، مشورت ميکنيم و با خانواده طرف آشنا ميشيم و بعد ازدواج ميکنيم ،