آمادگي سازمان انتقال خون استان تهران در روزهاي 13، 14 و 15 خرداد
کد خبر:۲۸۵۷۵
معاون اهداكنندگان خون استان تهران خبر داد:

آمادگي سازمان انتقال خون استان تهران در روزهاي 13، 14 و 15 خرداد

معاون اهداكنندگان خون استان تهران گفت: سازمان انتقال خون استان تهران آمادگي خود را جهت دريافت خون‌هاي مردم در روزهاي 13، 14 و 15 خرداد اعلام كرده است.

دكتر دانشور در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص كاهش تعداد اهداكنندگان خون در فصل گرما و تابستان اظهار داشت: از لحاظ آماري معمولاً با شروع فصل گرما و تابستان آمار تعداد اهداكنندگان خون كاهش مي يابد، اما اين كاهش به حدي نيست كه كشور را دچار بحران كند.

معاون اهداكنندگان خون استان تهران با اشاره به كافي بودن ذخاير خوني در كشور تاكيد كرد: افرادي كه داراي گروه هاي خوني منفي هستند نبايد مراجعه پيوسته به پايگاه هاي انتقال خون را فراموش نكنند.

وي تصريح كرد: سازمان انتقال خون استان تهران آمادگي دارد تا در ايام مختلف پذيراي دريافت خون مردم باشد.

دانشور اظهار داشت: طي سال هاي اخير خون در باكس هاي مختلف و در جعبه هاي مخصوص با قرار دادن در دماي استاندارد نگهداري و حمل و نقل مي شد و جمع آوري پلاسما نيز از طريق كاميون هاي يخچال دار انجام مي گرفت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار