کد خبر:۲۸۵۹۶۲
رییس کانون عالی شوراهای اسلامی کار تاکید کرد

اختصاص منابع و تسهیلات اشتغال هدایت نشده کمکی به اشتغال نمی کند

تا زمانی که اختصاص منابع و تسهیلات اشتغالزا هدایت شده و نظارت شده نباشد، کمکی به اشتغال مملکت نخواهد کرد
اختصاص منابع و تسهیلات اشتغال هدایت نشده کمکی به اشتغال نمی کند

به گزارش گروه اشتغال «خبر گزاری دانشجو» رییس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور گفت: تا زمانی که اختصاص منابع و تسهیلات اشتغالزا هدایت شده و نظارت شده نباشد، کمکی به اشتغال مملکت نخواهد کرد.

 

علی بیگی‌ گفت: اشتغال زمانی پایدار است که هر طرحی را از حیث جغرافیایی، اقتصادی و اجتماعی مورد ارزیابی و نیازسنجی قرار دهیم و بر مبنای این عوامل از طرح‌های توجیهی حمایت کنیم.

 

وی با بیان اینکه پول به تنهایی تولید را افزایش نمی‌دهد، افزود: در دولتهای نهم و دهم انصافا پولهای زیادی هزینه اشتغال مملکت شد ولی چون نظارت و کنترل لازم بر آنها نبود و عموما وام‌ها به طرح‌های فاقد توجیه تعلق گرفت این پولها نه تنها شغل ایجاد نکرد بلکه به افزایش نقدینگی در سطح جامعه و افزایش تورم جهشی در بازار منجر شد.

 

علی بیگی در گفت و گو با ایسنا بیان داشت که: متاسفانه به جای آنکه تسهیلات و منابع بانکی به واحدهای نیازمند تزریق و در بخشهای مربوطه هزینه شود به بخشهای دلالی، مسکن و ارز و سکه ورود پیدا کرد و این امر نشان داد که تا زمانی که اعطای وام و تسهیلات بانکی هدایت شده و نظارت شده نباشد و پرداختها به طرح‌های فاقد توجیه باشد، کمکی به اشتغال مملکت نخواهد کرد.

 

رییس کانون عالی شوراهای اسلامی کار سراسر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یک دستگاه به تنهایی نمی‌تواند اشتغالزایی کند، افزود: تامین شغلی و ایجاد بسترهای اشتغال در کشور یک بسیج همگانی را می‌طلبد و همه دستگاهها و وزارتخانه‌ها باید با همکاری و هماهنگی لازم به این سمت پیش بروند.

 

به اعتقاد این فعال کارگری یک وزارتخانه می‌تواند به عنوان دبیرخانه شورای عالی اشتغال هماهنگ کننده موضوع اشتغال بین همه سازمانها و دستگاههای اجرایی باشد ولی تحقق اهداف اشتغال در کشور به همبستگی و عزم و بسیج همه دستگاهها و وزارتخانه‌ها نیاز دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار