به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،اعضای شورای شهر بهشهر در جلسهٔ روز چهارشنبه مورخ ۱۸ دی ماه اعظم السادات حسینی سخنگوی این شورا را از این سمت برکنار کردند و شخص دیگری را به این عنوان برگزینند.
اعظم السادات حسینی در همین زمینه در صفحه فیس بوکش نوشت: «یکی از اعضای شورا که سوابق درخشان ایشان روشن است حضور بنده در فیس بوک را دلیل این تصمیم عنوان میدارد. به راستی این همه ترس و واهمه برای چه؟ چون بنده با دوستان خود شفاف و بیپرده سخن میگویم؟ چون مردم را به فرموده رهبر کبیر انقلاب ولی نعمت خود میدانم؟ چون به آنها در اداره امور شهر اعتماد دارم؟ در ثانی آیا ما بالاتر از دکتر ظریف هستیم؟ دکتر ظریف نتیجه توافق با 5+1 را قبل از اینکه در هیچ خبرگزاری و سایتی منتشر شود در صفحه فیسبوک خود به اشترک گذاشت.. گویا آقایان فتوای مقام معظم رهبری را نخواندهاند که اینگونه دست پاچه عمل کردهاند.»
در این میان بهتر است به فتوای مقام معظم رهبری در زمینه فعالیت د رفیسبوک مراجعه شود چرا که خبر برکناری رییس شورای شهر بهشهر و دفاعیات وی در فیسبوک، شائبههایی را بههمراه دارد.
متن سؤال:
بسمالله الرحمن الرحیم
آیتالله خامنهای
با سلام و احترام
با توجه به اینکه وبسایت فیس بوک در ایران فیلتر شده است، آیا ورود به چنین سایتی صرفا برای ارتباط با دوستان و بدون هیچ فعالیت سوء علیه منافع ملی جمهوری اسلامی اشکال دارد؟ با تشکر
باسمه تعالی
سلام علیکم و رحمة الله و برکاته
به طور کلی اگر مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده و یا خوف ارتکاب گناه باشد و یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود، جایز نیست و الا مانعى ندارد.
موفق و مؤید باشید.
حرف حساب
حال باید پرسید که عضو محترم شورای شهر بهشهر که توانست با نوشته خود در فیسبوک سوژه مناسبی برای حامیان رفع فیلتر این سایت فراهم کند، چگونه از فتوای مقام معظم رهبری دریافته است که حضورش در این شبکه اجتماعی، عاری از اشکال است. البته ایشان باید پاسخگوی این سوال نیز باشند که آیا رسانها یمانند فیسبوک، بهترین وسیله برای ارتباطگیر یمیان ایشان و مردم شهرشان است؟
در این میان البته نباید از نقش تتبلیغاتی وزیر محترم امور خارجه در ترویج استفاده از فیسبوک غافل شد.