به گزارش گروه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از آسوشیتدپرس، باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا پس از مرگ آریل شارون، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی وی را رهبری خواند که زندگیش را به اسرائیل اختصاص داده بود.
اوباما دیروز (شنبه) در بیانیهای مرگ شارون را بهانهای برای تکرار تعهد کامل آمریکا نسبت به امنیت اسرائیل و تایید دوستی میان آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.
اوباما در بخش دیگری از این بیانیه اعلام کرد که آمریکا به تلاش برای دستیابی به صلحی پایدار و امنیت تمام اسرائیلیها تلاش میکند.
علاوه بر اوباما؛ جان کری، وزیر خارجه آمریکا؛ بیل کلینتون، رئیسجمهور سابق و دیگر مقامات آمریکایی مرگ شارون را تسلیت گفتند.
این در حالی است که خیابان های شهر صیدا و اردوگاه آوارگان فلسطینی شاهد تجمعات مردمی، بویژه جوانانی است که در پی اعلام مرگ آریل شارون، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به جشن و شادمانی می پردازند.
وی از حدود هشت سال پیش بر اثر سکته مغزی به کُما رفته و در مرکز درمانی شِبا وابسته به بیمارستان تِل هاشومِر نزدیک تلآویو بستری شده بود.
شارون از آن زمان تا کنون در وضعیت شبه کما بسر میبرد و تنها از طریق سرم تغذیه میشد. در سال 2011 او به اصرار خانوادهاش برای مدت کوتاهی به خانهاش منتقل شد، اما نشانهای از بهبودی در او دیده نشد.
لازم به ذکر است که آریل شارون در سپتامبر 1999، بهدنبال کناره گیری نتانیاهو از رهبری حزب لیکود، رهبری این حزب را بهعهده گرفت. او سپس در سپتامبر سال 2000، با حضور در مسجد الاقصی موجب خشم مسلمانان شده و درگیریهای خونینی را میان فلسطینیان و نظامیان اسرائیلی رقم زد که در نتیجه آن انتفاضه الاقصی شکل گرفت.
در پی مرگ آریل شارون که مرتکب جنایات هولناکی در حق فلسطینی ها شده بود، ساکنان اردوگاه البداوی به شادی پرداختند و برخی نیز به نشانه شادمانی، به تیراندازی هوایی دست زدند. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) هم در واکنش به مرگ جلاد صبرا و شتیلا اعلام کرد، مرگ شارون لحظه تاریخی برای ملت فلسطین به شمار می رود.