به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» خلیل صادقینیا با اشاره به ادامه فعالیت کارویژه مختلف در حوزه اشتغال و کارآفرینی گفت:این کارگروه تحت عنوان ستاد اجرای کارویژه با حضور دستگاههای مختلف موضوعات اثرگذار و ضروری را در بحث توسعه اشتغال دنبال میکند.
صادقی نیا یکی از اهداف برنامه ریزی برای صدور کارت مهارت آموزش و شغلیابی را نبود آمار دقیق از تعداد بیکاران دانست و گفت: جامعه هدف برای صدور کارت های اعتباری مهارت آموزی کل شاغلان و بیکاران کشور است، اما تحقق آن بستگی به همکاری معاونت برنامه ریزی و راهبردی ریاست جمهوری و سازمان تامین اجتماعی دارد.
وی به تشکیل چهار اتاق فکر در معاونت اشتغال و توسعه کارآفرینی اشاره کرد و گفت: در بخشهای اقتصاد، کارآفرینی، رفاه و تولید, کارآفرینی متشکل از افراد صاحبنظر و کارشناسان اقتصادی راهاندازی شده که تاکنون جلسات متعددی برگزار کرده است.
صادقی نیا با اشاره به راه اندازی شبکه ملی بازار کار، افزود: این شبکه از ابتدای سال جاری فعال شده است و با راه اندازی کامل آن این امکان فراهم میشود تا کارجویان و کارفرمایان بتوانند وارد این شبکه شده و با ثبت اطلاعات خود به یکدیگر متصل شوند.
وی ادامه داد: با راه اندازی کامل این شبکه کارجویان و کارفرمایان بنگاه های اقتصادی می توانند وارد سامانه مربوطه شوند و نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
مدیر کل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی در گفتگو با تبسم هدف از راه اندازی شبکه ملی بازار کار را دستیابی به آمار مستند، دقیق و به هنگام از وضعیت بکارگماری کارجویان و میزان اشتغال ایجاد شده، عنوان کرد و گفت: شبکه ملی بازار کار به مثابه بانک اطلاعاتی است که پایه بسیاری از سیاست گذاری ها در حوزه اقتصاد و اشتغال کشور خواهد بود.
وی تاکید کرد: جویندگان کار پس از آنکه اطلاعاتشان در شبکه ملی بازار کار وارد میشود، امکان رصد کردن و وضعیت پیگیری اشتغال آنها مهیا است.