به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور از ارائه آموزشهای مهارتی به دو میلیون نفر در سال خبر داد و گفت: کارآفرینان برتر در اولویت حمایت این سازمان قرار میگیرند.
کوروش پرند اظهار کرد: یکی از سیاستهای سازمان فنی و حرفهای کشور در راستای اشتغالزایی گسترده، شناسایی و استعدادیابی کارآفرینان برتر است و به همین منظور کارآفرینان برتر را در اولویت حمایت خود قرار داده است.
وی ادامه داد: صاحبان صنایع و مهارت آموختگان رشتههای خاص میتوانند پس از شناسایی از امکانات صندوق مهر امام رضا (ع) و ادارات تعاون استانها و شهرستانها برای راهاندازی کسب و کار خود استفاده کنند.
رییس سازمان فنی و حرفهای کشور به وجود 700 آموزشگاه ثابت و 13 هزار و 500 آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای فعال در کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در بحث ارائه آموزشهای مهارتی، سازمان فنی و حرفهای توانسته این آموزشها را به دانشگاهها، جوار صنایع، پادگانها، زندانها، زنان خانهدار و بخشهای صنعت، خدمات و کشاورزی انتقال بدهد به نحوی که سالانه دو میلیون نفر در مراکز این سازمان از آموزشهای فنی و حرفهای بهرهمند میشوند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با ایسنا با تاکید بر لزوم توسعه آموزشهای محصول محور افزود: در راستای سیاستهای جدید سازمان فنی و حرفهای، کارگاههای آموزشی و تولیدی محصول محور با شعار آموزش، تولید، بازاریابی و فروش راهاندازی شدهاند که زنان سرپرست خانوار را در اولویت آموزش قرار دادهاند به نحوی که افراد سرپرست خانواده با ورود به کارگاههای مذکور، ضمن کسب مهارت در هر یک از رشتههای خدماتی، صنعتی و یا کشاورزی از امکان اشتغال مولد و پایدار برخوردار شوند.
پرند با بیان اینکه گسترش رشتههای فنی و حرفهای در ایجاد اشتغال جوانان به ویژه در روستاها موثر است، تشویق و گرایش جوانان به رشتههای فنی و حرفهای را زمینه ساز ایجاد اشتغال و نهادینه کردن فرهنگ کار دانست.