نق مي زنيم پس هستيم!
در شرايطي که جمهوري اسلامي در چهار سال رياست جمهوري محمود احمدي نژاد، رويکرد جديدي را در حوزه سياست داخلي و همچنين سياست خارجي تجربه کرد، توجه به انتقادات منتقدين رئيس دولت نهم از اقدامات وي بيشتر به نق زدن شباهت دارد تا به يک انتقاد سازنده.
ارزش مداري و مستضعف محوري
قبل از آنکه بخواهيم دفاعي از سياست خارجي يا داخلي رئيس جمهور اسلامي ايران داشته باشيم بايد بر اين موضوع صحه گذاريم که دولت نهم دولت آرماني يا دولتي که هيچ نقصي در ساختار يا عمليات نداشته باشد نبوده است و قطع به يقين رويکرد يا عملکرد آن در چهار سال گذشته با اشکالاتي نيز مواجه بوده است که اين اشکالات به كمك دستگاههاي نظارتي از جمله مجلس شوراي اسلامي برطرف شده است.
با گذري بر کارنامه دولت نهم در رويکرد داخلي و خارجي بايد اين دولت را دولت راستي و صداقت ناميد چرا که به تاييد مقام معظم رهبري اين دولت هرگز نگاه خود را به مسائل داخلي و خارجي پنهان نکرد و همواره بر گفتمان ارزش مدار و مستضف محور تاکيد کرد.
قابل توجه اين است که منتقدان احمدي نژاد دقيقا دست روي گفتمان وي گذاشته اند، آنها مي گويند ديدار با شهرستاني ها آنهم هر ماه و هرهفته چه معنا دارد وقتي پايتخت نشين ها از امکانات رفاهي لازم آنطور که در پايتخت هاي اروپايي هست محرومند.
براي منتقدان احمدي نژاد حتي توجه به روستاها و شهرستانها توجه به قشر کارگر و کشاورز در واقع توجه به آدم هاي کوچک است، حيفا که آنها نمي دانند که چرخ جامعه بدست همين آدم هاي کوچک مي چرخد و آن حزب بازها و کاخ نشين ها و سرمايه داران خارج نشين و خوش نشين فقط حرافي و بازي با افکار عمومي را خوب بلندند.
كور و كرها و افزايش قدرت جهاني ايران
براي منتقدين احمدي نژاد توجه وي به آفريقا يا کشورهاي اسلامي يا فلسطين و لبنان و عراق و افغانستان، اقداماتي خارج از منافع ملي محسوب مي شود و آنها وقتي صحبت از گسترش هژموني ايران در خاورميانه، جهان اسلام و آفريقا مي شود، کور و کر هستند.
رئيس جمهوري اسلامي ايران گرچه بخاطر دفاع از مظلومين جهان مورد انتقاد رسانه ها و سياستمداران صهيونيست است اما به استناد نظرسنجي هاي انجام شده توسط موسسات نظرسنجي غرب، در کنار سيد حسن نصر الله دبير کل حزب الله لبنان و رجب طيب اردوغان نخست وزير ترکيه از محبوبترين شخصيت هاي جهان اسلام و خاورميانه محسوب مي شود.
در حوزه اقتصادي، سياست بازان و حرافان حتي ارائه سهام عدالت يا طرح مسکن 99 ساله وطرح تحول اقتصادي و بسياري طرحهاي ديگر احمدي نژاد را که خواهد توانست حداقل امکانات زندگي را براي مستضعفين فراهم آورد را به باد انتقاد گرفتند تا چرخ سرمايه داري بيشتر قشر مستضعف را له کند.
رسانه هاي زنجيره اي در ماههاي اخير حتي سراغ بازي مسخره سيب زميني و تراول چک و غيره وذلک رفتند تا فاسد شدن مواد غذايي در دولت هاي گذشته و عدم ارائه آن به مردم، پنهان بماند، آنها از توزيع آش انتخاباتي توسط رئيس جمهور گزارش دادند و فراموش کردند که همين دولت بود که با شجاعت سخت ترين برنامه هاي اقتصادي را که ضد تبليغ بودند را به اجرا گذاشت.
برنامه هايي چون طرح حذف يارانه ها و سهميه بندي بنزين برنامه هاي بودند که در دولت هاي مختلفي مطرح شدند و اين دولتها بخاطر تبعات منفي اين برنامه ها در کوتاه مدت هرگز سراغ آنها نرفتند اما دولت نهم بدون واهمه از از دست رفتن آراء و نارضايتي در کوتاه مدت حتي به قول بعضي رسانه هاي دوم خردادي دست به خودکشي زد.
مخالفان احمدي نژاد در حوزه هاي مختلف نق هاي متفاوتي زدند اما عجيب ترين نق زدن آنها درباره موضوع هسته اي ايران و مواضع دولت نهم رخ داد.
ما بوديم چه ها كه نمي كرديم
نق زن ها اول از انزواي کامل ايران و کم آوردن آن در مقابل تحريم ها خبر دادند و حتي همراه با رسانه هاي برون مرزي حتي از احتمال ماجراجويي عليه جمهوري اسلامي گزارش دادند اما بعدها که غرب ايران هسته اي را به رسميت شناخت و در آخرين بيانيه گروه 1+5 و شوراي اروپا بر به رسميت شناخته شدن حقوق هسته اي تهران تاکيد شد، مخالفان احمدي نژاد افسرده شدند و مجبور به تاييد شدند.
مخالفان داخلي و خارجي رئيس جمهوري اسلامي ايران همواره در همه موضوعات چه در طرح تحول اقتصادي و سهميه بندي بنزين و چه در موضوع ايستادگي بر حمايت از گروههاي مقاومت در منطقه و موضوع هسته اي در نهايت با تاييد آنچه احمدي نژاد انجام داد يا مي خواست انجام بدهد و نگذاشتند انجام دهد، مي گويند: اقدامات احمدي نژاد به خودي خود خوب بودند اما ما بوديم بهترش را انجام مي داديم لااقل غربي ها را از خود ناراحت نمي کرديم، تنش ايجاد نمي کرديم و...
آنچه نق زن ها که غرب برايشان کعبه آمال است و شب و روز روياي آنرا دارند، بايد بدانند اين است که با دست به عصا راه رفتن و ترس و هراس از لولوهاي داخلي و خارجي، مثل آنچه در دولت هاي گذشته ديديم، موضوع هسته اي پيش نمي رفت، مقاومت اسلامي در مقابل سلطه صهيونيسم پيروز و برنامه هاي تعديل اقتصادي اجرا نمي شد و پروسه انجام انقلاب رنگي در ايران متوقف نمي شد.
در ماههاي اخير آخرين نق زدن مخالفين احمدي نژاد، زير سئوال بردن سلامت انتخابات به منظور توجيه شکست در انتخابات آتي بود که با سخنراني مقام معظم رهبري به افسردگي آنها انجاميد.
مقام معظم رهبري، کساني را که سلامت انتخابات آتي رياست جمهوري اسلامي ايران را زيرسئوال مي برند، بي انصاف خواند.
*نويسنده: عماد حيدري، کارشناس مسايل سياسي