کد خبر:۲۸۷۳۷۰

استان‎های پیشتاز کشور در تعداد کاربران اینترنت کدامند؟

نتایج آخرین آمار در ایران می‌گوید مردم دو استان مازندران و تهران بیشتر از ساکنان استان‌های دیگر از اینترنت استفاده می‌کنند. تحقیق نشان داد که بیشترین اتصال به اینترنت در ایران با استفاده از تلفن همراه صورت می‌گیرد.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ آخرین آمارهای منتشرشده از سوی وب‌سایت دولتی "مدیریت نفوذ ضریب اینترنت در کشور" می‌گوید: نزدیک به 75 درصد مردم استان مازندران کاربر اینترنت‌اند که این درصد نزدیک به 2 میلیون و سیصد هزار نفر از اهالی این استان را شامل می‌شود.

 

 

بنا به این آمار درصد دسترسی مردم استان تهران به اینترنت 35 /70 درصد است. این درصد بیش از 8 میلیون و پانصد هزار نفر از ساکنان استان تهران را شامل می‌شود.

 

 

استان‌های اصفهان و قم در رده‌های بعدی قرار گرفتند. 66 درصد مردم استان اصفهان و کمی بیش از 62 درصد مردم استان قم به اینترنت دسترسی دارند. اما اینترنت در دو استان خراسان شمالی و سیستان و بلوچستان کمتر از سایر استان‌های کشور نفوذ دارد. تنها کمی بیش از 32 درصد مردم استان خراسان شمالی کاربر اینترنت‌اند و این رقم در استان سیستان و بلوچستان نیز کمی بیش از 35 درصد است.

 

 

آمارهای وب‌سایت "مدیریت نفوذ ضریب اینترنت در کشور" می‌گوید که بیشترین اتصال به اینترنت در ایران با استفاده از گوشی‌های تلفن همراه و اینترنت "جی پی آر اس" است. بنا به این گزارش نزدیک به 22 درصد کاربران سراسر کشور از طریق تلفن همراه خود وب‌گردی می‌کنند.

 

 

این آمار در حالی ارائه می‌شود که میزان استفاده از گوشی‌های همراه برای اتصال به اینترنت در جهان نیز در سال 2013 از همیشه بیشتر بوده است.

 

 

وب‌سایت "مشبل" که اخبار فن‌آوری و اینترنت را پوشش می‌دهد با گزارش این خبر اعلام کرد که میزان استفاده از اپلیکیشن‌های موبایل در سال 2013 نیز از همیشه بیشتر و نسبت به سال 2012 افزایشی 115 درصدی داشته است.

 

 

بنا به گزارش "مشبل" بیشترین استفاده از اپلیکیشن‌ها، شبکه‌های اجتماعی یا پیغام‌رسان بوده‌اند که نسبت به سال 2012، افزایشی بیش از 200 درصد را نشان می‌دهند. استفاده از اپلیکیشن‌های موسیقی هم نسبت به سال قبل 78 درصد افزایش داشته است.
 

 

منبع: سیتنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار