به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، عباس کاظمی آشتیانی در حاشیه دومین کنگره پری اوربیتال ضمن اعلام این مطلب افزود: در کشورهای غربی شایعترین عملهای جراحی پلاستیکی که انجام میشود ساکشن است نه عملهای صورت و بینی.
وی با بیان اینکه سن گرایش افراد با توجه به نوع عمل جراحی پلاستیک متفاوت است تصریح کرد: راینوپلاستی (جراحی زیبایی بینی) بیشتر در سنین 18تا 30 سالگی شیوع دارد و بعد از 30 سالگی در هر 2 جنس گرایش به آن کاهش مییابد.
رئیس کنگره پری اوبیتال اظهار کرد: برای انجام عملهای جوان سازی پلک و صورت بیشتر افراد سن بالا گرایش پیدا میکنند حال آنکه امروزه جوانان به دنبال مد برای بالا بردن دنباله ابرو و... به این گونه عملهای جراحی پلاستیک گرایش پیدا میکنند در حالی که اصلأ نیاز نیست و به آنان مشکلاتی تحمیل خواهد شد.
وی گفت: استفاده از ساکشن به علت تجمع زیاد چربی در بعضی قسمتهای بدن در هر سنی انجام میشود در حالی که برای انجام عملهای زیبایی شکم یک دختر 20ساله به جراح مراجعه نمیکند و بیشتر زنانی که بر اثر زایمان دچار افتادگی شکم شدهاند به عمل زیبایی شکم گرایش پیدا میکنند.
دانشیار گروه جراحی پلاستیک و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی ایران تأکید کرد: انجام هر نوع عمل زیبایی عوارض خاص خودش را دارد. برای نمونه در صورتی که عمل زیبایی بینی توسط غیر از افراد گوش و حلق و بینی و جراحی پلاستیک انجام شود منجر به مشکلات تنفسی وحتی ممکن است منتهی به مرگ میشود.
وی همچنین هشدار داد: در صورتی که عملهای جراحی پلاستیک توسط غیر از افراد جراح پلاستیک انجام شود به طور قطع عوارض بالاتر خواهد رفت حال آنکه اگر یک جراح خوب آموزش دیده باشد و بیمارش را درست انتخاب و به جا عمل کند نه بیمورد، عوارضش به طورطبیعی کمتر خواهد شد.
دکتر کاظمی آشتیانی نوسانات ارز و تحریمها را بر تجهیزات مورد نیاز انجام جراحی پلاستیک موثر دانست و یادآور شد: خوشبختانه از آنجا که فارغ التحصیلان جراحی پلاستیک و زیبایی در مراکز (داخلی) پیشرفته و مطابق با اصول تربیت میشوند و از طرفی به کرات درکنگرههای کشورهای پیشرفته غربی شرکت میکنند و از این رو با استانداردهای جهانی هم ترازند.
وی همچنین گفت: تعداد جراحان پلاستیک و زیبایی ایران در حال حاضر حدود 200 نفر است اما این تعداد کافی نیست و ما در حال تربیت آنان هستیم.
منبع: مشرق