کد خبر:۲۸۷۹۶۹

نقطه سیاه در کارنامه امیرکبیر!

نوری‌زاده: «امیرکبیر نگذاشت صدای باب به گوش مردم برسد. صدایی که از بی‌عدالتی‌های ناصرالدین شاه سخن می‌گفت.»

به گزاریش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، «علیرضا نوری‌زاده» مدیر و مجری تلویزیون ماهواره‌ای «ایران فردا» ضمن اشاره به مبارزه قاطع «امیرکبیر» با فرقه‌های ضاله، در انتقاد از این وزیر باکفایت و میهن پرست گفت: «درباره امیرکبیر نقطه سیاهی در تاریخ وجود دارد که آن هم کشتار «بابی‌ها» است. بابی‌ها در آن زمان متهم به ترور ناصرالدین شاه بودند و یک عده‌شان هم با حکومت سر جنگ داشتند؛ مثل بهائی‌ها نبودند که بگویند ما در سیاست دخالت نمی‌کنیم.»


وی افزود: «بابی‌ها در مشهد و بسیاری از طرفداران آن‌ها در نقاط مختلف کشور بساطی برپا کرده بودند، اما امیرکبیر با فشار آوردن به ناصرالدین شاه باعث شد محمدعلی باب را به قتل برسانند. امیرکبیر نگذاشت صدای باب به گوش مردم برسد. صدایی که از بی‌عدالتی‌های ناصرالدین شاه سخن می‌گفت.»


این ضدانقلاب شناخته شده که امروزه همه از ارتباط او با سرویس جاسوسی انگلیس و دربار سعودی آگاهند، در خاتمه گفتار خویش آرزو کرد: ‌ «به امید آن روزی که که آیین بهائی در ایران به رسمیت شناخته شود.»

 

 

علیمحمد شیرازی ملقب به باب

 

البته از نوری‌زاده توقع نمی‌رود که در روایت تاریخ امانتدار و صادق باشد؛ به همین دلیل نگفت که بابی‌ها بعد از آنکه در مناظره با علمای شیعه شکست خوردند و عاجز ماندند، دست به کشتار مردم زنجان و تبریز و... زدند و تحت حمایت استعمار انگلیس با تبلیغات عوامفریبانه مشغول گسترش آیین گمراه کننده خود شدند.

 

اقتدار امیرکبیر در آن مقطع حساس و برخورد مستحکم او با این انحراف خطرناک، کشور را از شر فتنه‌ای بزرگ و دامنه دار نجات داد.

 

پس از هلاکت «باب»، مهره دیگری تحت عنوان «بهاءالله» مأموریت سلف خود را پی گرفت و فرقه ضاله بهائیت را بنیان نهاد؛ که خوشبختانه با پیروزی انقلاب اسلامی، اکثر سران فاسد و وابسته فرقه یادشده به خارج از کشور گریختند و این بار آشکار‌تر از گذشته زیر پرچم رژیم‌های اسرائیل و انگلیس به خیانت‌ها و جنایت‌های خویش ادامه دادند.

 

منبع: جام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار