وزارت علوم با انبوه درخواست‌ها برای ایجاد دانشگاه‌ و رشته‌ جدید مواجه است
کد خبر:۲۸۸۱۶۵
فرجی دانا:

وزارت علوم با انبوه درخواست‌ها برای ایجاد دانشگاه‌ و رشته‌ جدید مواجه است

وزیر علوم گفت: وزارت علوم با انبوه درخواست‌ها برای ایجاد دانشگاه‌ها و رشته‌های جدید روبروست.
وزارت علوم با انبوه درخواست‌ها برای ایجاد دانشگاه‌ و رشته‌ جدید مواجه است
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رضا فرجی‌دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با نمایندگان مردم استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان دیدار کرد.
 
وی در ابتدای این جلسه با تبریک ایام ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت اظهار امیدواری کرد که به برکت این ایام، فواید این نشست  عاید کشور شود.
 
وزیر علوم به رشد نامتوازن آموزش عالی در استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: اگرچه به برکت انقلاب اسلامی توجه به مناطق کمتر برخوردار بیشتر شده ولی هنوز نتوانسته‌ایم کمبودها را جبران کنیم و به عدالت آموزشی نایل آییم.
 
فرجی‌دانا خاطرنشان کرد: وزارت علوم با انبوه درخواست‌ها برای ایجاد دانشگاه‌ها، ارتقای موسسات آموزشی و ایجاد رشته‌های جدید رو به‌روست ولی اگر حقیقتاً نقشه جامع و برنامه کلانی در دست نباشد، این‌گونه برنامه‌ها نمی‌تواند در خدمت منافع ملی باشد و برای ما اصل، منافع ملی است و اقدامات ما باید در جهت حفظ اصل منافع ملی باشد.
 
وی وجود موسسه‌های کوچک آموزش عالی با امکانات اندک را ناتوان از انجام کارهای بزرگ ارزیابی و گفت: با تلفیق موسسات کوچک و جلوگیری از انفکاک می‌توان به آینده بهتر برای آموزش عالی کشور امید بست.
 
وزیر علوم در پایان تصری کرد: همه ما وظیفه داریم وضع بهتری برای آموزش عالی رقم بزنیم و برگزاری این نشست‌ها به منظور هم‌اندیشی است تا حتی با چالش، به یک معادله بهتر برسیم و ناپخته به عرصه عمل وارد نشویم.
پربازدیدترین آخرین اخبار