پس گرفتن دعوت ایران اشتباه هولناک سازمان ملل بود / قدرت آمریکا رو به افول و ایران در حال افزایش است
کد خبر:۲۸۸۲۱۳
نماینده سایق آمریکا در سازمان ملل:

پس گرفتن دعوت ایران اشتباه هولناک سازمان ملل بود / قدرت آمریکا رو به افول و ایران در حال افزایش است

جان بولتون نماینده سایق آمریکا در سازمان ملل گفت: قدرت آمریکا رو به افول و قدرت ایران در حال افزایش است.
پس گرفتن دعوت ایران اشتباه هولناک سازمان ملل بود / قدرت آمریکا رو به افول و ایران در حال افزایش است

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، جان بولتون، نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل گفت که قدرت آمریکا در حال افول است.

 

به گزارش فاکس نیوز، جان بولتون که از جمهوریخواهان تندرو در دولت جرج بوش به شمار می رود، در گفتگویی با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز با اشاره به پیشرفت توانایی های نظامی و علمی در ایران گفت که اکنون دامنه فعالیت ایرانی ها گسترده تر شده است.

 

او افزود: کافی است زمانی را تصور کنید که آنان به پیشرفت های چشمگیر در زمینه موشک های بالستیک و توان هسته ای نائل شده اند.

 

جان بولتون همچنین تصریح کرد که قدرت ایران در سطح منطقه و دنیا رو به افزایش است در حالی که قدرت آمریکا رو به افول است.

 

او همچنین در خصوص پس گرفتن دعوت بان کی مون از ایران برای شرکت در کنفرانس ژنو2 را اشتباهی هولناک از جانب دبیرکل سازمان ملل خواند.

نظرات شما
علي
-
۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۳
استعمارگران بدانند رهبر ما شناخت بسيار کاملي از آنها دارد انها قابل اعتماد نيستند وخودشان خودشان را ضايع ميکنند
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار