کد خبر:۲۸۸۴۴۴
حضوری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دبیر کل سازمان ملل از خود اختیاری ندارد/ ایران با اجماع با دوستان سوریه مشکلات این کشور را حل کند

عضو شورای مرکزی تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) درباره عملکرد بان کی مون گفت: اقدامات وی در قبال ایران یکی از سندهایی است که دبیر کل سازمان ملل از خود اختیاری ندارد و اختیارات برای او تعیین می‌شود.

مصطفی حضوری، عضو شورای مرکزی تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) در گفت وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره دعوت بان کی مون از ایران برای حضور در ژنو 2 برای حل بحران سوریه و پس گرفتن این دعوت گفت: بحران سوریه تا زمانی که دولت های بزرگ دنیا  از تروریست‌های سوری حمایت می کنند برطرف نخواهد شد؛حل بحران سوریه دو راهکار اساسی دارد اول اینکه باید درون حکومتی و سوری سوری باشد و دوم اینکه ارسال سلاح از طرف هر کدام از دولت‌هایی که مدعی دوستی با سوریه هستند باید متوقف شود.


حضوری ادامه داد: امریکا و رژیم صهیونیستی هیچ‌گاه نمی‌خواستند که ایران در ژنو 2 حاضر شود و مخالفت معارضان حکومت سوریه برای عدم حضور ایران قابل پیش‌بینی بود.


عضو شورای مرکزی تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) درباره دعوت بان‌کی‌مون و پس گرفتن این دعوت از ایران خاطرنشان کرد: این موضوع نقطه ضعف و نفوذ‌پذیری سازمان ملل را نشان می دهد سازمانی که در کل دنیا باید طرفدار ملت‌ها و نه طرفدار منافع دولت‌های بزرگ باشد؛ جمهوری اسلامی سالیان زیادی است که مدعی است سازمان ملل ساختار معادلانه‌ای دارد و همیشه نیز تحت نفوذ قدرت‌های بزرگ بوده است یکی از سندهای است که دبیر کل سازمان ملل از خود اختیاری ندارد بلکه اختیارات برای او تعیین می‌شود.


حضوری با اشاره به صدور بیاینه از سوی وزارت‌ امور خارجه در باره واکنش مسئولان درباره اقدام بان کی مون گفت: وزارت امور خارجه باید موضع محکم خود را در قبال خیرخواهی ما برای مردم سوریه را دنبال کند و نهایت تأسف مردم ایران را به گوش نهادهای سازمان ملل برساند جمهوری اسلامی نباید تلاش خود را متوجه ژنو 2 کند زیرا نتیجه‌ای نخواهد داشت پس باید فعالانه در میان کشورهایی که دوست سوریه هستند نقش‌آفرینی کند و با اجماع کشورهای حامی سوریه مشکل این کشور را برطرف نماید.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار