به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ یکشنبه هفته گذشته در ساعت 11 و سی دقیقه صبح هنگامی که کارگران یک کارگاه تولیدی پوشاک مشغول کار بودند، انبار پوشاک دچار حادثه شد و دو نفر از خانمهایی که در این تولیدی فعالیت میکردند به دلیل آتشسوزی از پنجرههای طبقه پنجم این ساختمان آویزان شده بودند و به دلیل ناتوانی در استقرار مستحکم خود به پایین پرتاب و جان خود را از دست دادند.
بلافاصله نردبانهای آتشنشانی در جاهای مناسب مستقر و 8 نفر دیگر که در حال سقوط بودند را نجات دادند و 15 نفر دیگر نیز که در راهپلههای ساختمان گرفتار شده بودند توسط آتشنشانان نجات پیدا کردند.
در پی این حادثه دلخراش جلسه شورای شهر برگزار شد و مسئولین به بررسی علت این حادثه پرداختند و قالیباف اعلام کرد تا دو هفته دیگر نتایج بررسی این موضوع مشخص می شود.
وی افزود: در این زمینه مطمئن هستم که کارمندان شجاع آتش نشانی از جان خود برای نجات جان شهروندان می گذرند و انجام وظیفه می کنند و این یک شعار نیست.
این درحالی است که در حادثه روز یکشنبه 3 تن از کارکنان آتش نشانی نیز آسیب دیده و بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند.
در ادامه این اتفاق ناگوار رئیس جمهور در نامه ای به عبد الرضا رحمانی فضلی، ضمن ابراز تاسف شدید از حادثه آتش سوزی در خیابان جمهوری تهران و جان باختن دو بانوی زحمتکش ، وزیر کشور را موظف کرد تا در اسرع وقت موضوع را مورد رسیدگی و گزارشی از این حادثه تاسف بار به وی ارائه دهد.
وزیر کشور نیز اعلام کرد: معاونت های وزارت کشور پیگیر مشخص شدن عاملان کوتاهی در این حادثه هستند و تیم ویژه ای با حضور در محل گزارش کاملی را تهیه خواهد کرد تا در آینده از بروز اینگونه حوادث جلوگیری شود.
پس از این اتفاقات مرگ دلخراش دو شهروند تهرانی در آتش بهانهای شد تا دوباره اصلاحطلبان با برخورد های دوگانه ای موضوعات سیاسی را به دستآویزی برای خودنمایی و ابراز وجود تبدیل کنند.
رسانه اهای اصلاح طلب و دولتی پس از این اتفاق برای دومین روز متوالی با تیتر های تند و تهاجمی به دنبال مقصر شناختن شهردار و در ادامه خواستار استعفای وی شدند.
اما این سوال به وجود می آید که آیا با تمام اتفاقاتی که در کشور می افتد مسئولین به دنبال آن استعفا می دهند؟
مثلا پس از آنکه هم میهنان ما در اتوبوس های اسکانیا سوختند و اکنون پس از گذشت سه ماه از آن موضوع مسئولین شماره گذاری اسکانیال را متوقف کردند؛ کسی استعفا داد؟
چرا این رسانه ها پس از آنکه 3000 شهروند در شهر پردیس به خاطر آلودگی آب که ناشی از بی توجهی مسئولین است دچار مسمومیت شدند خواستار استعفای کسی نشدند؟
امید حسینی وبلاگنویس با قرار دادن عکسی در صفحه گوگل پلاس خود نوشت: چقدر نامردیه که جون آدمها، قربانی دعوای جناحی و عقدههای سیاسی بشه. کشته شدن آدمهای بیگناه و هموطنهای ما واقعا ناراحتکننده است و اگه کسی کمکاری کرده باید پاسخگو باشه، ولی این مسخرهبازیها چیه؟ شما از مردن آدمها ناراحت هستید؟ یه قطار تو نیشابور منفجر شد، یه روستا نابود شد، کلی آدم پودر شدند، بعد وزیرتون خم به ابرو نیاورد، حالا دنبال استعفای شهردار هستید؟
کبری آسوپار روزنامهنگار نیز در صفحه گوگل پلاس خود نوشت: احمد خرم، وزیر راه خاتمی به خبرنگار شبکه یک گفت اتفاق خیلی بزرگی نبود؛ صدا و سیما بزرگش کرد... داشت در مورد پودر شدن 300 نفر انسان حرف میزد!
از این اتفاقات ناگوار زیاد است که به خاطر بی تدبیری مسئولین عده ای جان خود را از دست دادند مانند اتفاقات پارک شهر که تعدادی از دانش آموزان غرق شدند، یا آتش سوزی مدرسه ای در استان چهارمحال و بختیاری که بیش از 15 نفر از آنها در آتش سوختند و در نهایت سرباز معلم کلاس که فوت شده بود مقصر شناخته شد.
آنچه که باید به ان توجه کنیم این است که نباید این موضوعات جایی برای دعواهای سیاسی شود و عده ای بخواهند از اتفاقات ناگوار سوءاستفاده کرده و بازی سیاسی خود را با جان مردم تکمیل کنند.
منبع: جام نیوز
اما کور خوندن.بايد خودشون که جوسازي ميکنند گورشونو گم کنن ودست از سر مملکت بردارن.