انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه الزهرا(س) اعمال وحشيانه رژيم غاصب را محكوم كرد
کد خبر:۲۸۸۵

انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه الزهرا(س) اعمال وحشيانه رژيم غاصب را محكوم كرد

انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه الزهرا(س) با صدور بيانيه‌اي، اعمال وحشيانه رژيم غاصب صهيونيستي را محكوم كرد.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در اين بيانيه آمده است: از سرزميني دور نداي «هل من ناصر ينصرني» مي آيد، غربتي نهفته از دورترين فريادها تو را مي خواند اي مسلمان، تو به نشان مسلمان بودنت و به گواهي انسانيت وظيفه داري و بايد، بايد كه به پا خيزي و فرياد برآوري!

اين بيانيه افزوده است: 60 سال است كه اسرائيل غاصب و ظالم بر سرزمين بيت المقدس، سايه شوم خود را گسترده است و 60 سال است كه ما خوانده مي شويم.

دانشجويان دانشگاه الزهرا(س) اعمال وحشيانه اسرائيل را محكوم و انزجار خود را نسبت به وحشي گري هاي صهيونيسيم اعلام كردند.

اين بيانيه در پايان اضافه كرده است: ما اسرائيل را نمي شناسيم بلكه فلسطيني را مي شناسيم كه در چنگال غاصبان اسرائيلي روي آزادي نديده و ظالمانه محكوم به آوارگي شده است ما هيچ رابطه اي با او نخواهيم داشت، او دولت غاصب و با ما دشمن است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار