کد خبر:۲۸۸۶۸۵
شمسایی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سخنان «کری» نشان‌دهنده بی منطق بودن آمریکاست/ خاکریز اول ما فعالیت هسته‌ای است، باید برای تصاحب آن بجنگیم

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در مورد سخنان اخیر جان کری گفت: خاکریز اول پیشرفت کشور فعالیت هسته‌ای است و باید برای تصاحب آن جنگیده و مقاومت نماییم.
رامین شمسایی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشوری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره سخنان اخیر جان کری مبنی بر تلاش برای متوقف کردن فعالیت هسته‌ای ایران گفت: آمریکایی‌ها برای کلیه کشورهای مستقل جهان خصوصا منطقه حساس خاورمیانه دو راهبرد کلی دارند اول اینکه بتوانند حکومت‌های وابسته‌ای در کشورهامانند بحرین و عربستان در خاورمیانه سر کار بیاورند  و راهبرد دوم اینکه اگر آمریکایی‌ها نتوانستند کشورها را وابسته نمایند در حالت ضعف پایدار مانند کشورهای مصر و عراق نگه دارند اما در این میان ایران یک استثناست زیرا در منطقه سوق‌الجیشی خاورمیانه قرار دارد و وابسته به آمریکا نیست.
 
وی در ادامه افزود: ایران توانسته به یک قدرت هوشمند برسد اما آمریکایی‌ها نمی‌توانند این شرایط را تحمل کنند چرا که مسئله توان هسته‌ای ایران نیست و موجودیت ما در تعارض با آمریکا است ایران و آمریکا یک دعوای اجتناب‌ناپذیر به نمایندگی از دو جبهه مستضعفین و مستکبرین با یکدیگر دارند.
 
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه در اختلاف آمریکا و ایران مسئله هسته ای یک بهانه است خاطر نشان کرد: ‌از آنجایی که خاکریز اول برای ما فعالیت‌ هسته ای است باید بر سر آن بجنگیم و مقاومت نماییم زیرا در غیر این صورت آنان به دنبال تصاحب سایر خاکریزها خواهند رفت.
 
شمسایی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها برای تضعیف ایران از ابتدای انقلاب سه راهبرد را در پیش گرفتنه‌اند تصریح کرد: در راهبرد جنگ سخت به دنبال نابودی جمهوری اسلامی بودند سپس تغییر رفتار و استحاله را در دستور کار قرار دهند و در مرحله سوم افرادی که به آرمان‌های انقلاب وابستگی ندارند و یا کمتر وابستگی دارند را بر سرکار بیاورند در نهایت نیز راهبرد مهار ایران را در دستور کار قرار دهند تا پیشرفت ایران را کاهش دهند که از طریق فشار اقتصادی این موضوع را دنبال کردند.
 
 جان کری در شرایطی گزینه زنگ زده نظامی را روی میز می‌گذارد که از اجرای این گزینه برای یک کشور بحران زده مانند سوریه ناتوان است
 
وی با بیان اینکه صحبت‌های اخیر جان کری کم کم دلایل عدم خوش‌بینی ما به آمریکا را هویدا می‌کند گفت: صحبت‌های وی نشان داد که آمریکایی‌ها چه قدر بی‌منطق، غیرقابل اعتماد و خودبرتربین هستند و جان کری در شرایطی گزینه زنگ زده نظامی را روی میز می‌گذارد که از اجرای این گزینه برای یک کشور بحران زده مانند سوریه ناتوان است و شک نکنید اگر آنان قدرت حمله به ایران را داشتند حتما این کار را انجام می‌دادند.
 
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور درباره عملکرد مسئولان ابراز داشت: ما به مسئولان و تیم هسته‌ای اعتماد داریم و از آنان می‌خواهیم که در این مسیر مقاومت کنند و کوتاه نیایند تاریخ نشان داده که در تعامل با آمریکا یک گام پس‌روی کنید آنان چندین گام پیش‌روی خواهند کرد از مسئولان می‌خواهیم برای به دست آوردن دستاوردها مقاومت کنند و بدانند جریان دانشجویی در این راه حامی آنان خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمدرضا ع
-
۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۲
دل ميرود ز دستم صاحبدلان خدارا......محمود بيا که حسن بيچاره کردما را
کو آب و برق مفتي؟..............کو اون کليد که گفتي؟
ملت به خود نديده............ذلت به اين کلفتي
2
0
نيما
-
۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۵
يک روز خاکريز اولمون غني سازي 20% بود که ما خاکريز اول را بدون جنگ و درگيري با لبخند و رضايت تحويل دشمن داديم. الان کارمون به جايي رسيده که بايد براي غني سازي 5% هم بجنگيم! و اين نتيجه ي عقب نشيني داوطلبانه است، نشانه ي هنر آقاي قهرمان ديپلماسي است، التماس براي تعامل زورکي با دنيا.....
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار