به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، افراد آگاه سیاسی دقایقی پیش به این پایگاه خبری اطلاع دادند مخالفت اولیه شورای انقلاب فرهنگی و بررسی عملکرد رمضانی توسط وزارت علوم، باعث شد وزیر علوم قانع شود که رمضانی را به عنوان گزینه ریاست دانشگاه یاسوج معرفی نکند و به دنبال انتخاب گزینههای دیگری باشند.
به گزارش صبح زاگرس، اردوان ارژنگ در مهر ماه سال 92 از دانشگاه یاسوج برکنار و رمضانی به عنوان سرپرست به جای وی معرفی شد.
مدیریت رمضانی در دانشگاه یاسوج از همان روز اول با حاشیههای فراوانی آغاز شد. با بررسی سرپرستی کوتاه مدت رمضانی بر دانشگاه یاسوج، میتوان تا اندازه پی به چرایی عدم تایید حکم ریاست آقای سرپرست برد.
در روزهای گذشته، سایت مردم استان در خصوص عملکرد رمضانی در دانشگاه یاسوج نوشته بود: وی در اولین روز مدیریت دانشگاه یاسوج در اقدامی غیر قانونی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه که به عنوان مامور به تحصیل در مقطع دکترا در حال تحصیل بودند را قطع کرد.
در گام بعدی از سوی زیردستان او مشخصات تحصیلی و شناسنامهای عده از اعضای هیئت علمی دانشگاه که بورسیه گرفتند در رسانههای استان به صورت غیر قانونی منتشر شد.
این اقدامات رمضانی در این حا متوقف نشد و در روز دانشجو الگوهای جدیدی را به دانشجویان معرفی کرد که جای شبهات زیادی را در اذهان مطرح کرد.
اتفاقات روز دانشجو و 18 آذر امسال؛ پخش شبنامه و روزنامه در حمایت سران فتنه در دانشگاه و سکوت سرپرست دانشگاه؛ انتصاب و عزلهای عجیب و … نیز از چشم ناظرین دانشجویی و غیر دانشجو پوشیده نماند.
سابقه این عضو هیئت علمی در سال 88، سابقه او در دانشگاه بوشهر در دوران دانشجویی و اقدامات سیاسی و طایفهای طی مدت سرپرستی بر دانشگاه یاسوج، میتوانست دلیل محکمی برای شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزیر علوم باشد تا با احتیاط بیشتری در مورد رمضانی تصمیم بگیرند.
پیمانی و غیر رسمی بودن وضعیت استخدامی رمضانی اگر چه تا کنون میتوانست دلیلی برای رد قطعی او به عنوان رئیس دانشگاه باشد اما به طور غیر منتظرهای شاهد بودیم که وضعیت استخدامی این عضو غیر رسمی دانشگاه یاسوج همزمان با اعلام سرپرستی او درست شد و حکم تبدیل وضعیتش توسط خودش امضا شد!
منبع: پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس،