کد خبر:۲۸۹۳۳۰

یک ایرانی‌ دبیر حزب سوسیال دموکرات آلمان شد

یک زن سیاستمدار دارای پدر ایرانی و مادر آلمانی، روز گذشته (یکشنبه) در کنگره حزب سوسیال دموکرات آلمان با کسب ۸۸/۵ درصد آراء رسما به سمت دبیر کلی این حزب نائل شد.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از هفته نامه "اشپیگل" حزب سوسیال دموکرات آلمان روز گذشته در کنگره حزب خود در برلین "یاسمین فهیمی" را با 88/5 درصد آراء به عنوان دبیر کل این حزب انتخاب کرد.

به این ترتیب این زن 46 ساله که پدر ایرانی و مادر آلمانی دارد جانشین "آندریا ناهلس" شد. وی تا به حال مدیر گروه در بخش برنامه ریزی سیاسی در اتحادیه کارگری قدرتمند معدن،شیمی و انرژی در هانوفر بوده است.

این زن ایرانی-آلمانی حدود بیست و هشت سال عضو حزب سوسیال دموکرات آلمان است.

فهیمی در کنگره حزب سوسیال دموکرات اظهار داشت که می خواهد این حزب را از نظر داخلی تقویت کرده و کمک کند تا اعتماد انتخاب کنندگان را با کار دولتی خوب توجیه کند. این بار ما سوسیال دموکرات در دولت ائتلافی موفقیت را از آن خود خواهیم کرد.

لازم به ذکر است که فهیمی در هانوفر به دنیا آمده و در دانشگاه آن در رشته شیمی تحصیل کرده و در عرصه سیاسی آلمان چهره ای شناخته شده نیست. اما رهبری حزب سوسیال دموکرات آلمان این بار مصمم بود که دبیر کلی این حزب را به یک زن بسپارد.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار