کد خبر:۲۸۹۵۲۰
با حمایت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور؛
پژوهشکده مدیریت و نوآوری تشکیل میشود
با امضای تفاهم نامهای بین معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و دانشگاه علامه طباطبایی پژوهشکده مدیریت و نوآوری در این دانشگاه تشکیل میشود.

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سید سپهر قاضی نوری، معاون سیاست گذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حسین سلیمی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی تفاهمنامه تشکیل پژوهشکده مدیریت و نوآوری را امضا کرد.
هدف از امضای این تفاهمنامه تشکیل پژوهشکده مدیریت و نوآوری با حداقل سه گروه پژوهشی در حوزههای سیاستها و قوانین مرتبط با نوآوری، مدیریت نوآوری در صنعت و مدیریت نوآوری در خدمات است.
همچنین این پژوهشکده کانون پژوهش و تربیت نیروی انسانی محقق در عرصه های سیاست گذاری علم، فناوری و نوآوری، مدیریت فناوری و نوآوری در بخش های مختلف صنعت و مدیریت نوآوری در بخش های خدماتی خواهد بود و از طریق پژوهش در مورد انواع نوآوری و نظامهای توسعه نوآوری در سطوح مختلف ملی، منطقه ای، بخشی و فناورانه، طراحی و پیشنهاد سیاستها، قوانین و مقررات برای توسعه نوآوری در سطوح ملی، منطقهای و بخشی و توسعه راهبردهای توسعه نوآوری در بنگاه ها به رقابت پذیر شدن اقتصاد ملی و تحقق اقتصاد دانش بنیان در کشور کمک خواهد کرد.
از جمله برنامهها و فعالیتهای این پژوهشکده اجرای پروژههای پژوهشی و طرحهای تحقیقاتی کاربردی، حمایت از تشکیل کرسیهای نظریه پردازی، نشستها، همایشها و کنفرانسهای مرتبط در سطوح داخلی و بین المللی وتعامل با سازمان ها و اندیشکدههای همتراز در سطوح ملی و بین المللی است.
معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با امضای این تفاهمنامه بخشی از هزینههای پژوهشکده مدیریت و نوآوری را در راستای پیشبرد برنامه و فعالیتهای این پژوهشکده به صورت ابلاغ اعتبار تامین خواهد کرد.
براساس این تفاهمنامه دانشگاه علامه طباطبایی متعهد به پیگیری جهت اخذ موافقت اصولی این پژوهشکده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تخصیص فضای مناسب و امکانات برای انجام طرحهای پژوهشی و نیز تشکیل شورای پژوهشی پژوهشکده (با حضور نماینده معاونت) و تفویض اختیار تصویب طرح ها و پروژه های پژوهشی به این شورا و سایر اقدامات مربوطه است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.