کد خبر:۲۸۹۹۱۵
واکنش اولیه به استعلام پیامک‌های سبد کالایی

مشمولان واقعی محروم از «سبد کالایی»

اعتراض‌ها به توزیع ناهمگون و اشتباه سیدکالایی، قبل از توزیع آن شروع شده است!

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،  وزارت صنعت صبح امروز طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد سبد کالا از روز یکشنبه در فروشگاه‌های اعلام شده توزیع می‌شود.

 

همچنین وزارت صنعت سامانه پیامکی 5000499 را برای اطلاع از دریافت یا عدم دریافت یارانه اعلام کرده است.

 

بنابراین از صبح امروز ارسال پیامک‌ها آغاز شده و نارضایتی‌ها هم آغاز شده است، بسیاری از افراد شاهدند کسانی که پردرآمدتر از آنها هستند از سبد کالایی بهره‌مند می ‌شوند، اما آنان با درجه شغلی و درآمد کمتر از دریافت سبد بی‌بهر‌ه‌اند، افراد برخوردار از دریافت سبد خوشحال و افرادی که مشمول این سبد نمی‌شوند به نحوه طبقه‌بندی و همچنین نحوه انتخاب مسئولان برای توزیع سبد کالایی انتقاد دارند.

 

برخی شهروندان نیز در تماس با فارس این انتقاد را مطرح کردند به ‌گونه‌ای که نیروی خدماتی با گروه شغلی 4 یک اداره سبد کالایی را دریافت نمی‌کند، اما همکار وی با درجه بالاتر و حتی پست مدیریتی مشمول دریافت سبد کالایی شده است.

 

به گزارش فارس از دیگر مشکلات تعیین افراد مشمول سبد کالا این است که در اطلاعیه مزبور مستمری‌بگیران تامین اجتماعی و همچنین کارگران تامین اجتماعی با حقوق کمتر از 5 میلیون ریال مشمول دریافت سبد کالا شده‌اند و این در حالی است که حقوق همه کارگران و مستمری‌بگیران دولت و تامین اجتماعی بالاتر از رقم 5 میلیون ریال است و به نحوی با گذاشتن این شرط سهم قابل توجهی از خانواده‌ها از دریافت سبد کالایی محروم شده‌اند.

 

بنابراین گزارش بسیاری از مردم از نحوه تعیین افراد مشمول سبد اطلاعی ندارند و در صورتی که مشمول این طرح نمی‌شوند به آن اعتراض می‌کنند.

 

در ادامه برخی از نظرات کاربران خبرگزاری فارس در خصوص دریافت یا عدم دریافت سبد کالا و همچنین نحوه خوشه‌بندی و طبقه‌بندی افراد می‌آید.

 

-‌ چرا حقوق پایه 518000 تومان بعد به ما تعلق نمیگیره به کارمند دولتی که حقوقش حداقل 1 میلیون به بالاست تعلق میگیره وای به این عدالت.

 

-‌ ... من از طرفداران دولت هستم سبد کالا هم نمی خواهم اما این کار واین نوع دسته بندی کاملا نا عادلانه و دور از تعالیم حضرت امیر است پاسخ

 

-‌ ... خداوند در قرآن می فرماید شما مساوات را رعایت کنید اجرای عدالت با خودم . مساوات یعنی فرقی بین فقیر و غنی نباشه و بیت المال همه به یکسان سهم دارند. حذف یارانه برخی افراد یعنی حذف سهم آنان از بیت المال یعنی عدم اجرای فرمان خداوند در کشور اسلامی. حکایت حضرت امیرالمومنین علی‌علیه‌السلام و و فردی که سهم از بیت المال بیشتر می خواست و شمع و آتش دوزخ و ... موید این دستور خداوند است.

 

-‌ این بد عدالتیه برای یک قشر. احمدی نژاد عدالت بیشتر داشت. پارسال 80هزار برای همه بود .ولی روحانی از کجا میداند که بقیه نیاز ندارند.

 

-‌ پس کارگران فصلی و مشاغل آزاد که بیمه هم ندارند چه؟؟؟؟؟؟؟ حتی حقوق ثابت هم ندارند! یعنی از کارکنان دولت و طلاب اوضاع بهتری دارند؟ این هم عدالت نشد!

 

-‌ درود بر بزرگواری دولت تغییر و امید. مگه توی مملکت ما یک همچین آدمهایی با درآمدهایی که اعلام کردید وجود دارد؟؟!! من که باور نمی کنم شما چی؟ ان شاء اله این افراد با این سبد وزین و مزین به نام تدبیر و امید حداقل امسال عید شرمنده زن و بچه خود نمی شوند.

 

-‌ خدا خیرش بده آن مرد را که ماهی 200 ـ 300 هزارتومن به حساب خانوارهای می ریخت هیچ کس نمی فهمید . عیدانه داد و سهام عدالت و... هیچکی نمی فهمید. 6 ماهه اینها می خواهند دوتا روغن و چند کیلو برنج بدهند آبروی همه مردم را برده اند.

چقدر بی خود . من سرپرست خانوار و کارمند آموزش و پرورشم. کد ملی خودم را که ارسال کردم گفتن به شما یارانه تعلق نمی گیره.!!!!! واقعا که ....

 

-‌ من متاهل هستم هیچ شغلی ندارم، بیکار هستم پس این سبد کالا به کی تعلق میگیره به من بیکار تعلق نمیگیره واقعا انصاف هست.

 

-‌ حداقل حقوق قانون کار با مزایا 800 هزار تومان می باشد پس این سبد کالا می خواهند به کی بدهند.

 

-‌ برای بازنشستگان دولت وارتش که حقوقشان بالای یک میلیون تومان است، سقف 500 هزار تومان تعیین نکرده اند اما برای بازنشستگان تامین اجتماعی سقف گذاشته اند این چه عدالتی است.

 

-‌ واقعا این یک نو بی عدالتیه اصلا آقای روحانی ازکجا میدونه کی احتیاج داره کی نداره احمدی نژادهرطوری بود حداقل یه جورایی عدالت رو واقعا درنظر داشت.

 

-‌ من کارمند هستم و پدرم فوت کرده مادرم سرپرست خونه است، حالا به من کارمند این سبد تعلق نمی‌گیره چون مادر بدون درامدم قانونا سرپرست خونه است واقعا این عدالته!؟

 

-‌ من دانشجوی متاهلم و با وجود اینکه ثبت نام کرده ام،ولی پاسخ سامانه این است که سبدکالا به ما تعلق نمیگیرد.لطفا پیگیری کنید.

 

- من یک نظامی هستم کد ملی ارسال کرده ام، پیام اومد یارانه به شما تعلق نمیگیرد. ابن دولت میخواهد یه صدقه ای به مردم بدهد دیگه این همه سایت اطلاع رسانی و هزار تا سامانه پیامکی و...... نمیخوادکه ....بهتره بره از احمدی نژاد یه چیزایی رو یاد بگیره هر چی بود مردانه بود خاله زنک بازی نمی کرد.

 

-‌ احسنت بر این کمال بی عدالتی شما حضرات آیا حضرت امیر المومنین نیز بیت المال را اینگونه تقسیم میکرد یعنی برای اطرافیان خود سهم قائل بود و برای بقیه که واقعا مستمندند نه؟واقعا احسنت به این بی تدبیری و بی عدالتی

 

-‌ انشاالله عدالت را امام زمان (عج) اجرا کند.

 

-‌ کلا به نظر بنده دادن این سبد کالایی توهین به شعور و درک مردم است مردم گدای 70 یا 80 هزار تومان نیستند، این موضوع فقط باز فساد رو دامن میزنه جنس های بنجل و در انبار مانده را قالب مردم می کنند بسه آقا مردم می فهمند.

 

-‌ اینجانب جزء دانشجوی متاهل و جزء قشر زحمت کش کارگر بودم چرا به اینجانب تعلق نگرفت مگر ما جزء این کشور نمی باشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

 

-‌ سبد کالا باید به همه مردم تعلق بگیره ...

 

-‌ به بازنشسته های کشوری و طلاب به همه میدن ولی تامین اجتماعی گلچین میشه

 

-‌ کلا دارن به یه عده میدن که همه جوره دارن مملکت رو می خورن اشتباه ترین کار دولت روحانی یعنی اگه مملکت همین 15میلیون نفره پس با بقیه کاریتون نباشه.

 

-‌ منم یه نیازمند بودم و امیدم به این سبد کالایی بود که برای دولت یه سرگرمی بوده و هست . روحانی حالا بشین تو خونه ات بگو به مردم سبد کالا دادم این بود عدالت تو......... واقعا که.........

 

-‌ اونوقت میگن احمدی نژاد ملت رو به دوران کوپنی برگردوند!!!!!

 

-‌ حق با شماست باید به حال عدالت کشور ما گریست . من که از ریالی از حقم تو دنیای باقی نمی گذرم . چون تو این دنیا که نمیشه از اینا حقو گرفت .

 

-‌ آقا خیلی باحالید ما نه خانه داریم نه ماشین داریم . تو بیمه که زده کارگر با مدرک لیسانس، حقوق پایه هست 540 تومان بعد 3 سال کار حالا ما جزو کدام قشر هستیم حتما مرفه بی درد آره.خدا جوابتون بده فقط.

 

-‌ بنده پیامک دادم و جواب آمد که مشمول طرح نمی باشید، می توانید بگویید چه کسانی مشمول این طرح هستند لابد این طرح مال پوداراست.

 

-‌ کلید سبدم کجاست آقای امید؟؟؟؟؟؟

 

-‌ آقا منم نیروی مسلحم به منم تعلق نگرفته پس به کی تعلق گرفته؟



- من سرپرست خانوارم و دانشجوی متاهل هستم. اطلاعاتم را هم دانشگاه ازم گرفت، چرا مشمول نشدم؟!!


-این چه عدالتیه؟ به آدم‌های بیکار تعلق نمی‌گیره، ولی آدم‌هایی که کار دارند و حقوق‌شان هم بالاست تعلق گرفته، اگر پول بیت‌المال است، باید به همه به طور یکسان تعلق بگیرد، اگر دنبال آدم‌های محروم هستند، آیا حقوق‌بگیران محروم‌تر هستند یا زنی که سرپرست خانوار است و کار دائمی ندارد و یا کسانی که کاری ندارند و بیکار هستند. شاید کسی به خاطر حفظ آبرویش به کمیته امداد و یا بهزیستی مراجعه نکرده، ولی این وظیفه حکومت اسلامی است که محرومان را شناسایی کند.


-بازنشسته تامین اجتماعی با حقوق پایه 4,916,175 ریال تعلق نمی گیره


-نوشتین کارمندای دولت پس کو سبد کالای ما. من بیش از ده نفر از کارمندارو پرسیدم به هیچ کدوم تعلق نگرفته همه هم کارمندن شغل یا درآمد دیگه ای هم ندارن همه هم زیر یک میلیون حقوقشونه. فقط برا معلما زدن. کو این عدالت؟


-من کارمندم ولی مادرم سرپرست خانوار هست (جانباز حالت اشتغال) چرا به هیچ کداممان تعلق نگرفته!

ایثارگران و جانبازان را محروم کردید خانواده هایی که کارمند مجرد دارند چطور؟ انها هم باید محروم شوند


-من کارمند پیمانی آموزش و پروش که در حکم 8200000 ریاله تازه قسط و بیمه کم شه میشه 6000000 ریال به منم تعلق نگزفته و جز افراد مرفه شدم نه ماشینی دارم و نه خونه ای پس این سبد قرار به کی تعلق بگیره واقعا عدالت داره رعایت میشه دست مریزاد به دولت


-سلام .من سرپرست خانوارم دانشجوی دانشکده علوم پزشکی بهبهان زیر مجموعه دانشگاه جندی شاپور اهواز. به معاونت دانشجویی جهت ثبت نام سبدکالایی مارجعه کردیم گفتند که فقط به دانشجویان زیر مجوعه وزارت علوم تعلق میگیره


-من کارگر ساختمانی هستم کارت مهارت گرفتم جزء انجمن صنفی گارگران ساختمانی مشهد هستم اما به ما چیزی تعلق نگرفته با این اوضاع بی ریخت کاری ظاهرا از همه غنی تریم


-من کارمند نظامی هستم و این سبد هم به من تعلق می گیرد. اما به خدا قسم شرمم می آید برای دریافت آن به فروشگاه مراجعه کنم.

اجناسی که چشم بسیاری از نیازمندان واقعی جامعه مانند قشر بیکار و... به آن دوخته شده است را چرا باید من مصرف کنم. من این اجناس را به سفره زن و بچه ام نمی آورم.



-من دانشجوی متاهلم و با وجود اینکه ثبت نام کرده ام،ولی پاسخ سامانه این است که سبدکالا به ما تعلق نمیگیرد.لطفا پیگیری کنید.


- من کارمند هستم و پدرم فوت کرده مادرم سرپرست خونه است حالا به من کارمند این سبد تعلق نمیگیره چون مادر بدون درامدم قانونا سرپرست خونه است واقعا این عدالته!؟


-برای بازنشستگان دولت وارتش که حقوقشان بالای یک میلیون تومان است سقف 500 هزار تومان تعیین نکرده اند اما برای بازنشستگان تامین اجتماعی سقف گذاشته اند این چه عدالتی است


-من یک نظامی هستم کد ملی ارسال کرده ام پیام اومد یارانه به شما تعلق نمیگیرد/ ابن دولت میخواهد یه صدقه ای به مردم بدهد دبگه این همه سایت اطلاع رسانی وهزار تا سامانه پیامکی و...... نمیخوادکه


-آقا خیلی باحالید ما نه خانه داریم نه ماشین داریم . تو بیمه که زده کارگر با مدرک لیسانس حقوق پایه هست 540 تومان بعد 3 سال کار حالا ما جزو کدام قشر هستیم حتما مرفه بی درد


-من کارمندم و مجرد اما خرج مادر و خواهرمو میدم به من سبد کالا نمیدن! قربون این عدالت برم


-این عدالت شما دارین.من بیکارم ،مستاجرم و سرپرست مادرم اونوقت به من سبد کالا تعلق نمیگیره


-با این عمل اینها به وضوح روشن است که دولتیها هیچ اطلاع درستی از وضعیت معیشت جامعه و مردم ندارند ای کاش مسئله فقط همین سبد کالا بود که یک دفعه از خیرش میگذشتیم. مسئله اینست با این اطلاعات غلط این دولت چگونه میخواهد برای مردم برنامه ریزی کند؟! دولتی که افراد غنی یا فقیر جامعه و همچنین بیکاران و دارندگان شغلهای کاذب را بدرستی نمی شناسد ویا نمی خواهد بشناسد چطور به این دولت امیدوار باشیم.

معیار دولتیها برای دریافت کالا:

 

1-سرپرستان خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)

 

2-سرپرستان خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور

 

3- سرپرستان خانوارهای مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (با حقوق مستمری زیر پنج میلیون ریال)

 

4- سرپرستان خانوارهای کارگران مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی (با حقوق زیر پنج میلیون ریال)

 

5-سرپرستان خانوارهای کارکنان شاغل و بازنشسته نیروهای دولتی

 

6- سرپرستان خانوارهای طلاب، خبرنگاران، دانشجویان مـتأهل

 

آیا به غیر از این 6 گروه افراد کم درآمد در جامعه وجود ندارد؟!!

 

برای کارگران سقف حقوق 5 میلیون ریال در نظر گرفته شده ولی برای کارکنان دولت که همگی بیش از 5 میلیون ریال حقوق میگیرند چرا این سبد داده میشود!؟.

 

با این تقسیم بندی دولت امید بقیه افراد جامعه(منظور سیل عظیم بیکاران، کارگران فصلی و روز مزدها و دوره گردها و هزاران شاغلین کاذب که به زور شکم خودشان را سیر میکنند) دیگر امیدشان به خدا باشد نه شعارهای تبلیغاتی زیاد ناراحت نباشید این 4 سال هم تمام میشود...

-آقای روحانی باید بیاد برنامه زنده تلویزیون و مردم را قانع کند و از برنامه ها و اهداف خود بوضوح حرف بزند و منظور و هدفش را از این طرح بیان کند.


مخاطبان محترم می توانند متن کامل نظرات کاربران گرامی را در اینجا بخوانند.
 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۹
من يک کارگر نانواي هستم مگر درامد من از يک کارمند بيشتر است؟ پس ما نميدانيم با کدام شرايط محاسبه مينماييد
16
0
ح.ي
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۵
يعني نماد ظلم و ستم مستقيم به افراد کم درامد دولت و ملت
محروم از سبد کالا ايراني اصل
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۰
آقاي احمدي نژاد بود که همه مردم را به يه چشم مي ديد چيزي که مي خواست بده يا براي همه يا هيچ کس به خدا من ؟آدمهايي ميشناسم که براي نان شب محتاج است اما سبد کالا براي آن تعلق نگرفته به آنهايي تعلق گرفته که همه چي دارند
16
0
بدون نام
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸
سلام آقاي روحاني منکه هيچ کدام از کساني نيستم که سبد کالا دريافت کنم تکليف من چيه منکه از گلوي زن و بچه هام ميبرم پول کرايه خونه و چندين قسط عقب افتاده با جرينه اي 25 درصدي ميدم مگه من جزو اين مملکت نيستم. اين بود دولت تدبير و اميد شما که از وقتي اومدين تمتم اميد ها رو نا اميد کردين. منکه پول خريد پنير براي سه وعده غذا رو ندارم بايد برم دست گدائي باز کنم.
14
0
بدون نام
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴
آقاي احمدي نژاد بود که همه مردم را به يه چشم مي ديد چيزي که مي خواست بده يا براي همه يا هيچ کس به خدا من ؟آدمهايي ميشناسم که براي نان شب محتاج است اما سبد کالا براي آن تعلق نگرفته به آنهايي تعلق گرفته که همه چي دارن
13
0
مصطفي
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۶
احمدي کجايي ک عيدانه به هر نفر80تومان ميدادي بلا شرط و بطور يکسان.استاد شما که کادي هم نميکني به درد مردم هم نميرسي پس خواهشا اينقدر نگو دولت پول نداره پس احمدي نژاد از کجا مياورد؟توهم برو از همون جا بيار
بدون نام
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۱
خدا خيرتان ندهد چرا كارمندان مشمول اين طرح نشدن
1
0
علي عفري نژاد
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۲
اخه تاکي بي انصافي من سرپرست 3نفرم بيکار هم هستم سبد کالاتون به ماتعلق نمي گيره.
1
0
ح
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۶
پدر اينجانب ازهيچ منبعي تغذيه نمي شود و به اين کمک نيازمند مي باشد ولي عدالت اورا قشر مرفه دانسته است . خدارا شکر که حداقل جايگاه خود راپيدا کرده است .
5
0
بدون نام
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۳
اين بي عدالتيه که به کشاورزان وکارگراني که بيمه نيستندسبدکالا تعلق نمي گيردلطفآ تجديدنظرکنيد چون همين قشرجامعه هم در انقلاب وجبهه وجنگ نقش بسزايي داشتندولي هم اکنون متآسفانه ازقلم افتاده اندباتشکر
7
0
دانشجو
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۱
چرا به دانشجوي متاهل تعلق نميگيره ؟ ولي به بعضي مفت خورها تعلق ميگيره اين سبد خيلي عظيم کالا .
6
0
بهارين
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۳:۵۴
تا درسي باشه براي اين ملت که دست تو عسل رفته رو گاز نگيرن و خام هوچي بازي ها نشن...
9
0
علي
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۱
من يه سرباز امريه و متاهل هستم. جالبه که ب من هم تعلق نمي گيره!
اما واقعا شرمم مياد اگر بدن هم برم بگيرم.
اون کارگر بدبختي که سر ميدان ها مي ايستد و هر چند روز در ميون ميره سرکار سبد کالا بخوانيد ( صدقه کالا ) نگيره اما خيلي ها که دستشون به دهنشون ميرسه بگيرن.
مديونيد اگر فکر کنيد اين کار گدا پروريه!
البته ميتونيد اين کار رو به عنوان شيريني دولت براي پلمپ غني سازي ها و .... کاهش تحريم ها حساب کنيد.
0
0
جواد
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۴
پس من چي من کارمندم !
پدرم بيکاره .
چهارتا خواهر برادر دانشجو دارم ولي مشمول سبد کالا نشدم !
روحاني مچکريم !
افغاني هاي محل ما مشمول شدن من چرا نشدم!
1
0
بدون نام
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶
من كارمند آموزش و پرورش هستم چرا به همكارم كه خودش و خانومش حقوق بگيرند خونه و ماشين هم دارند تعلق ميگيره به من كه خودم تنها و تو خونه مستاجري هستم و حقوقم هم از اون كمتره تعلق نميگيره اين عدالت نيست و تدبير درستي هم نيست تجديد نظر كنيد .
0
0
ناشناس
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵
اين است اعتدال اين است تدبير و اميد.اين کليد فقط براي قفل کردن آمده
3
0
دانشجوي متاهل
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۷
من دانشجوي متاهلم از طريق دانشگاه ثبت نام کردم پس چرا تعلق نگرفته....چجوري بايد پيگيري کرد....اين چه عدالتي...
2
0
ايراني
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۸
اعتدال هم اعتدال قديم
عزتمون رو که داديم خون شهداي هسته اي رو که پايمال کردين بيت المالي که حضرت علي به عدالت بين همه تقسيم ميکرد شما به دلخواه تقسيم ميکنيدو...
لابد کليدتون چيني بوده
2
0
دانشجوي متاهل
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۲
حق باشماست
دانشجوي متاهل
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۵
حق با شماست،بايدمنتظرظهور آقا بود
اينکه ميگن نظربدين فرماليته هست،رسيدگي نيست
....
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۰
ننگ بر اين عدالت ... ننگــــــــ
1
0
ميثم
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۲
چه صفي درست کردن براي مردم.
برو ببين جلول فروشگاها چه خبره. سه تا صف راه انداختن براي سبد.
اول اسم مينويسن بعد فيش ميدن بعد سبد ميدن
0
0
ترک
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲
به من که قراردادي هستم سبدکالانداده اند ولي رئيس اداره که رسمي باحقوق بالاي 1500000تومان است داده اند. عدالت کجاست؟
0
0
بدون نام
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۸
مگرشمانان نميخواستيد؟اين هم نان!!!نوش جانتان باد,!!!!

تاکجاقراره پيش بريم ماکه داريم ره صدسالمون رويک شبه ازدست ميديم اونم فقط بايک ...!!!!!!!!!!!!مامردماني ازاين جنس نيستيم مامرگ باعزت روبرتراززندگي بلذلت ميدونيم,کاش بيش ازاين به شعورمردم توهين نشه!!!وقتي کاري مخلصانه نباشه وصرفارفع تکليف معلومه که نتيجش هم ميشه اين!!!اللهم عجل لوليک الفرج
ياصاحب الزمان توخودشاهدي,پس بياوتمام کن اين قائله را,ماشرافتي حسيني داريم ديگرتاب اين دوري نداريم بيا,العجل يامولاناياصاحب الزمان العجل...
1
0
محمود
-
۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۳
سلام سبد کالايي به من کارمند با حقوق 550 ندادن
به کارفرمام با ليست بيمه بالاتر و سرمايه دارتر سبد کالا دادن
لطفا کجا بايد اعتراض کرد
رو چه حسابي اين جوريه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار