کد خبر:۲۹۰۰۳۱

دفاع از «بهروز وثوقی» و تشویق‌های «علی جنتی»! + عکس

مانی حقیقی کارگردان «پذیرایی ساده» هنگام دریافت سیمرغ بهترین تیزر فجر بار دیگر از منتقدان فیلمش و حوزه هنری به طعنه و کنایه یاد کرد و سعید راد هم بهروز وثوقی را از بزرگان بازیگری در سینمای ایران نامید.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ افتتاحیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر در حالی در تالار وحدت و در جمع کثیری از هنرمندان سینما و مسئولان فرهنگی کشور برگزار شد که همه چیز به نظر مرتب و برنامه ریزی شده می آمد.

 

 

 

اما این مراسم که برخلاف بسیاری از مراسم های مشابه آن فارغ ار هر نوع حاشیه ای پیش می رفت در یک سوم پایانی آن و در زمان اهدای جوایز بخش مواد تبلیغاتی به حاشیه کشیده شد. این بخش که به اهدای جوایز پوستر، نمونه فیلم و عکس مسابقه مواد تبلیغاتی فیلم هایی اختصاص دارد که سال گذشته در جشنواره فجر حضور داشته اند با سخنان دو نفر از کسانی که روی سن حاضر شدند کلیت این مراسم را تحت الشعاع قرار داد.

 

 

مانی حقیقی که برای تیزر فیلم «پذیرایی ساده» سیمرغ بلورین و جایزه نقدی خود را دریافت کرده بود همچون اظهارنظرهای تندش در سال گذشته بار دیگر به حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی کنایه زد. وی همچنین با نام بردن از چند نویسنده و منتقد و همچنین خبرگزاری فارس به طعنه از آنها تشکر کرد که با نقدهای منفی باعث فروش بیشتر فیلمش شده اند.

 

وی در سخنانی گفت: ما با استفاده از نقد‌های منفی تیزرمان را ساختیم و به همین منظور باید از مسعود فراستی، سعید مستغاثی و فارس تشکر کنم. آنها با نوشتن این مطالب باعث شدند «پذیرایی ساده» بیشتر بفروشد. ضمن آنکه با توجه به سخنان رییس‌ جمهور محترم دیگر درباره‌ مدیران حوزه هنری سخنی نمی‌گویم.

 

حقیقی خطاب به مدیران حوزه هنری گفت: ما شما را بخشیدیم به شرط آنکه دیگر این اشتباه را مرتکب نشوید. از مدیران سازمان سینمایی هم می‌خواهم کمی مهربان‌تر با محسن امیریوسفی و کارگردان «آشغالهای دوست داشتنی» رفتار کنند.

 

حوزه هنری در چند سال گذشته در رویکردی به سینمای اجتماعی و خانوادگی از نمایش برخی فیلم ها در سینماهای خود جلوگیری کرد. حوزه هنری دلیل به نمایش درنیامدن این فیلم ها را پرداختن به موضوعاتی اعلام کرد که بنیان های خانواده را تضعیف می کند. در این فاصله چند کارگردانی که آثارشان امکان نمایش در این سینماها را نیافت این فرصت را در اختیار داشتند که فیلم خود را در سینماهای دیگری به نمایش درآورند ولی همواره به نقدهای تند علیه حوزه هنری روی آوردند.

 

مانی حقیقی پیش از این در برنامه های مختلف هنری و حتی در تلویزیون به نقدهای تند و بعضا هتاکانه علیه مدیران حوزه هنری اقدام کرده بود. «مدیران حوزه هنری فاقد شعور هستند» از جمله مطالبی است که وی با بیان آن در رسانه رسمی کشور، نقدهای جدی ای را متوجه خود کرد.

 

 

و اما در همین بخش مراسم سعید راد بازیگر سینما که برای اهدای جوایز روی سن حاضر شده بود در سخنانی اشاره کرد: این سن خیلی باشکوه است و آدم‌های بزرگی بر روی این سن آمده‌اند. نگاتیو‌های فیلم‌های آقای قریبیان را دور زمین نمی‌شود کشید چون جا کم می‌آورد. در اینجا می‌خواهم به عنوان یک بازیگر، اجازه بگیرم که از بزرگان بازیگری محمدعلی فردین و بهروز وثوقی نام ببرم‌ که نسل‌های بعدی بازیگری از روی دست آن مشق کردند.(تشویق برای بردن نام بازیگر ضد نظام توسط حاضرین )

ا

و در حالی از بهروز وثوقی یاد می کرد که وی سال های سال است از بدنه رسمی سینمای ایران جدا شده است و با زندگی در خارج از کشور مسیر دیگری را برای ارائه بازی خود انتخاب کرده است.

 

 

 

در بیانیه هیات داوران این بخش آمده است:

1- رشد تعداد فعالین و شرکت کنندگان در این بخش نشان از توجه به این رشته دارد. هرچند که مواد تبلیغی در سینمای ایران در تراز فیلمهای سینمایی نیست و مسئولین باید به این نکته توجه کنند.

2- مواد تبلیغی به معرفی جذاب فیلم و رنگ‌آمیزی فیلمهای سینمایی می‌پردازند.

3- تغییرات بوجود آمده در فضای اطلاع رسانی کشور بر سینما هم سایه انداخته است، به همین دلیل بهتر است در سال آینده به بهترین مدیر طراحی تبلیغات و توزیع کننده برتر نیز جوایزی اهدا شود.

4- از حوزه هنری به دلیل تلاش‌هایی که در زمینه مواد تبلیغاتی انجام شده است تقدیر می‌شود.

 

 

 

طراحی پوستر:

محمدحسین هوشمندی طراح پوستر «پل چوبی (انگلیسی)»، بهزاد خورشیدی طراح پوستر «سر به مهر»، جواد آتشبازی طراح پوستر «روز روشن (انگلیسی)»، امیرشیبان خاقانی طراح پوستر «دربند» و بهزاد خورشیدی طراح پوستر «حوض نقاشی» در این بخش نامزد بودند که دیپلم افتخارانی بخش را امیرشیبان خاقانی برای طراحی پوستر «دربند» گرفت و سیمرغ بلورین وجایزه ویژه به بهزاد خورشیدی طراح پوستر «سر به مهر» شد.

 

نمونه‌فیلم و فیلم تبلیغاتی:

نامزدهای این بخش امبد جوان سازنده نمونه‌فیلم «خسته نباشید»، حسین جمشیدی گوهری و محمد شاه‌حسینی سازندگان فیلم تبلیغاتی «سر به مهر»، امیرشیبان خاقانی سازنده نمونه‌فیلم «جیب‌بر خیابان جنوبی»، مانی حقیقی سازنده نمونه‌فیلم «پذیرایی ساده» و سمیه میرشمسی سازنده نمونه‌فیلم «پله آخر» بودند.

 

عکس فیلم:

علی نیک رفتار با عکس‌هایی از فیلم «فرزند چهارم»، جواد جلالی با عکس‌هایی از «برلین منفی 7»، سیدعبدالحسین موسوی با عکس‌هایی از «تنهای تنهای تنها»، حبیب مجیدی با عکس‌هایی از «من و زیبا» و حبیب مجیدی با عکس‌هایی از «بشارت به یک شهروند هزاره سوم» کاندیدهای این بخش بودند.


 


 

منبع: فرهنگ نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دانشجو
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۳
سلام
دلم خيلي بحال فرهنگ اين مملکت ميسوزه
چي ميخاد سر هنر و سينما اين مملکت بياد
دوستان به گوش باشيد...
79
6
سعيد
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۲
اينها از بمب هاي هسته اي آمريکايي ها بدترن ببين با چه وضعي شرکت کردن خواهشا اسم اين جشنواره رو عوض کنيد
57
6
محمد
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۶
چطور بزاريمش جشنواره مد ولباس يا مدلينگ يا ...
سلام
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۷
به نام خدا
آه که هيچ ديده ي بيدار نيست
هيچ کس از درد خبر دار نيست
29
1
بدون نام
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۳
به به
چه قدر هنرمند ارزشي
39
1
بدون نام
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۶
اونوقت به زور مي خوان سر وزير خارجه ايتاليا روسري سر کنند.خب حق داره شاکي بشه ديگه.
29
1
احمد
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
اي بابا آقاي سعيد راد گلشيفته رو يادش رفت از اون هم بايد يه يادي مي کرد حيف شد
34
1
بدون نام
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵
سينماي ما اومد راه خودش رو از سينماي غرب جدا کنه زد به جاده خاکي اين بود همون سينمايي که ما بعد از انقلاب مي خواستيم جشنواره مد راه انداختند، آدم نميدونه چي بگه فيلم قابل توجهي هم که سينماي ما عرضه نمي کنه!!!!!!
32
1
آه
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹
ياد ترانه يار دبستاني من افتادم اونجاش که ميگه دشت بي فرهنگي ما هرزه تموم علفهاش.ميتونم بگم اين ترانه براي بازه زماني خاصي ساخته نشده
35
1
فرزند ايران
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۲
عالي بود نظرت دوست من.
محمد
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹
روحاني مچکريم!!!
23
1
محمد
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴
خاک بر سر مني که سکوت کردم
داريم به کجا ميريم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اين بود ارزهايي که بخاطرش انقلاب کرديم ؟؟؟؟؟؟؟؟/
23
1
بدون نام
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۳
خوبه جشنواره فجر است
19
1
محد
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲
اين که تصاوير فاشيون TV هست!!!!
15
1
mmm
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۷
پس سينماي مارو با الگو گرفتن ازاين شخصيت هاي پوشالي ساختن ک اين قدر زود خراب شدو زد ب بيراهه..............
14
1
بدون نام
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۸
حيف اون شهدا نبود که رفتند از اين مملکتي دفاع کردند که اين بي دينا بيان جولون بدن؟!!!
25
1
بدون نام
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۲
مثل اينكه آقاي وزير ارشاد از مدل مو و تيپ هنرپيشه ها خوشش اومده كه با دقت و لبخند داره نگاه ميكنه
14
1
بدون نام
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۳
اينا فقط مدمو و لباس بلدن تبليغ کنن کار ديگري هم بلد نيستن نه قيافه قشنگ نه بازي قشنگ
0
0
رفيق
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۹
اين پسوند اسلامي که اين وزير با خودش يدک مي کشه دقيقا کجا کاربرد داره...تو رو خدا هم نظرمو ثبت کنيد هم جوابمو بديد... با اين کارا اسلام در خطر هستش به خدا
0
0
وحيد
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۵
وقتي اقاي روحاني تو برنامه تلويزيوني ميگه مردم خودشون خوب و بدو ميفهمن بذارين مردم خودشون ميفهمن و بدها رو پس ميزنن و نيازي به سخت گيري و نظارت نيست منتظر از اين بدتر هم باشين
0
0
مزاحر
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۲
روحانيييييييييييييييييي
ولش کن..... خدا هرکي بده اين مملکتو ميخواد به زمين گرم بزنه.
آمينو بگو......... لايکم قبوله
0
0
مزاحر
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۵
اين جنس مذکرا که دنبالشونن شوهراشونن؟
اواااا!!!!! بلا به دور،،،، اينا مرد حساب ميشن؟
0
0
هيييي
-
۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۳:۰۱
آدم نميدونه چي بگه..به كي بگه..!
كاش يه "غير آدم" پيدا ميشد، "هر چي" به "يكي" ميگفت...
قاطي كردم..چي دارم ميگم..به كي..اينا كين..من كيم..اااه ه ه ه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار