کد خبر:۲۹۰۰۹۶

پاسخ کوبنده «ولایتی» به «کوفی عنان» + تصاویر

کوفی عنان رئیس گروه متنفذین و دبیرکل سابق سازمان ملل عصر روز گذشته با علی اکبر ولایتی مشاور امور بین‌الملل رهبر معظم انقلاب و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، پس از پایان این دیدار، کوفی عنان با ولایتی به رسم دیپلماتیک دست می‌دهد و عکاسان خبری هم از این دست دادن عکس می‌گیرند اما نکته قابل توجه این است که در جریان این دست دادن، ولایتی پاسخ جالبی به اقدام غیردیپلماتیک و خارج از عرف دیپلماتیک کوفی عنان می‌دهد.

 

کوفی عنان هنگام دست دادن با ولایتی، دست چپ خودش را در جیب خود کرده و علی اکبر ولایتی هم در پاسخ، بلافاصله دست چپش را در جیب می‌کند و لبخند می‌زند تا اقدام خارج از عرف عنان، بی‌پاسخ نماند.

 

 


 (در این تصویر، کوفی عنان دست چپش را در جیبش کرده است)

 

 


 (در این تصویر، ولایتی هم به رفتار غیردیپلماتیک عنان پاسخ می‌دهد)

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
اينه
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۲
آفرين مرد
4
0
ياسر
-
۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۳
احسنت.
به اين ميگن سياستمدار.
بعضيا از ايشون ياد بگيرن که اينقد ديگران بي احترامي کردن اينا نامه فدايت شوم براشون مينويسن.
4
0
شهروند
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۱
خوشم اومد.اگه ولايتي وزير خارجه ميشد بهتر بود
1
0
بدون نام
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۰
به اين ميگن مرد
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار