خط و نشان این زن برای اسد + عکس
کد خبر:۲۹۰۱۶۹

خط و نشان این زن برای اسد + عکس

«ملکه المحاربین» با استناد به آیاتی از قرآن کریم جهاد را در سوریه واجب خواند و تاکید کرد: امروز همه از جمله کودکان مردان و پیرزنان، باید برای جنگ با نظام کافر سوریه و سقوط آن جهاد کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانسجو»، پس از اینکه برخی سایت‌های متعلق به معارضان سوری، ویدیویی را پخش کردند که در آن یک زن فرمانده گردان «زنان مجاهد»، معروف به «ملکه المحاربین» با استناد به آیاتی از قرآن کریم جهاد را در سوریه واجب می‌خواند زنان بسیاری از کشورهای حاشیه خلیج فارس و شمال آفریقا راهی سوریه شدند.

 

این زن که خود رافرمانده گردان زنان مجاهد در سوریه، و ملکه جنگجویان نامیده، بیانیه این گردان با عنوان «نشاط نکاح» را قرائت کرد.

 

 

این زن ادامه داده است: امروز همه از جمله کودکان مردان و پیرزنان، باید برای جنگ با نظام کافر سوریه و سقوط آن جهاد کنند.


وی افزوده است: تاسیس این گردان، برای مشارکت زنان در کنار مردان شریف سوریه، برای آزاد سازی این کشور است.

 

فرمانده گردان زنان مجاهد گفته است: هر زنی که قادر به حمل سلاح است باید سلاح دست گیرد و کنار مردان بجنگد، و کسانی که نمی‌توانند سلاح در دست بگیرند باید در کارهای پشتیبانی مثل پختن غذا مشارکت کنند، و زنان دیگر نیز باید در جهاد نکاح که توسط علمای دین ثابت شده مشارکت کنند.


منبع: ابنا

نظرات شما
دانشجو
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴
اللهم عجل لوليک الفرج
واي اگرخامنه اي حکم جهادم دهد.
15
1
بدون نام
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶
يعني اين ضعيفه از مفتي ها و مولوي هاشونم قرآن رو بيشتر ميفهمه ...
ضعيفه چه ژستي هم گرفته ...
شهر که شلوغ بشه قورباغه هفت تير کش ميشه ...
خدا بحق همون پيشاني بند لا اله الا الله اگه قابل هدايتند هدايتشون کنه وگرنه ريششون رو بکنه ...
14
0
حوراء
-
۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹
شرم بر اين بي فکري ها
14
0
شاهين
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰
به نظر شما آيا ايشان قبل از جهاد نکاح هم جهادگر نبوده ؟ خدا از سر تقسيرات ما بگذرد
8
0
پربازدیدترین آخرین اخبار