دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان درباره توزیع سبد کالا گفت: این اقدام ارتجاع به سیاستهای توزیعی پس از جنگ تحمیلی توسط دولت سازندگی است.
سید سجاد موسوی، دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره توزیع سبد کالا از سوی دولت و نارضایتی عمومی از این مسئله گفت: اصل سیاست توزیع سبد کالا نشان از این است که دولت سیاست کلان و مدون اقتصادی ندارد و این گونه اقدامات که تعبیر به اقتصاد صدقهای میشود مسکنهای مقطعی برای بیماری مزمن اقتصادی در ایران است.
وی با بیان اینکه دولت باید سیاست اقتصادی خود را برای مردم تشریح کند ادامه داد: اقداماتی مانند توزیع سبد کالا کلان و مدون نیست و از افرادی که دم از کرامت انسان ها میزدند چنین اقدامات عوامفریبانه و پوپولیستی جای تعجب دارد.
دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در انتقاد به توزیع سبد کالا به شیوه موجود خاطر نشان کرد: اولین مسئله خدشه وارد شدن به کرامت انسانی مردم در گرفتن سبدکالا است زیرا باید ساعتهای زیاد در صفهای طولانی بایستند مسئله دیگر ممکن است این موضوع باعث شکاف طبقاتی و تبعیض میان مردم در جامعه شود زیرا اصل سیاست اقتصادی باید این باشد که شکاف دهکهای بالا و پایین را به یکدیگر نزدیکتر کند نکته دیگر اینکه این گونه سیاستهای اقتصادی به آشفتگی بازار دامن میزند.
موسوی با بیان اینکه این سیاستهای اقتصادی حاصل عدم اعتماد به ظرفیتهای داخلی و اقتصاد درونزا است ابراز داشت: این عملکرد حاصل نگاه به بیرون برای حل مشکلات اقتصادی کشور است و نوعی ارتجاع به سیاستهای توزیعی پس از جنگ توسط دولت سازندگی و تکرار سیاستهای اقتصادی آزمایش شده است که حاصلی ندارد.
ما مي گيم کو گوش شنوا.به سالهاي قبل داريم بر مي گرديم.عدم برنامه ريزي درست در اين رابطه به برنامه هاي اقتصادي واجتماعي لطمه مي زنه.تازه براي حمايت از طبقه پايين بايد به شعور مردم احترام مي گذاشتن و پول مربوطه را به خودشان مي دادند تا مردم خود تصميم بگيرن چي لازم دارن تا تهيه کنند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.