دکتر حسن مرادی، جانشین سازمان بسیج اساتید در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» گفت: اینکه بیایند پشت تریبون و بدون داشتن یک منطق روشن، منتقدان را بی سواد تلقی کنند و به جریان خاص و معدودی وصلشان کنند نشان می دهد که این افراد به ادعاهایی که در مورد نقد پذیری و آزادی بیان داشتند پایبند نیستند؛ اینطور صحبت ها و واکنش ها با هیچ منطق سیاسی و یا علمی سازگار نیست.
وی افزود: این صحبت آقای روحانی که نقادان مذاکرات ژنو را متهم می کند، خلاف آن چیزی است که در کتاب خودش درسال های اخیر نوشته است.
مرادی ادامه داد: آقای روحانی گویا فراموش کرده اند که در کتابشان چه تاکیدی روی مسئله نقد مذاکرات داشته اند. متاسفانه ایشان به هیچ وجه تحمل نقد ندارند و خیلی سریع در قبال انتقادها برمی آشوبند و این اصلا از ایشان پذیرفته نیست.
جانشین سازمان بسیج اساتید همچنین بیان کرد: آقای روحانی بداند این هایی که بی سواد تلقی شان می کند اتفاقا نشان داده اند که در سی و چند سال گذشته مسائل را خیلی دقیق تر از آن کسانی که ایشان حمایتشان می کند، مشاهده و تحلیل می کرده اند.
کسانی که در این مدت مذاکرات ژنو را نقد کرده اند خیلی هایشان از حوزویان، اساتید، دانشجویان و حتی مراجع معظم تقلید بوده اند، آیا این افراد بی سواد هستند؟! این چه حرفی است که رئیس جمهور بیان می کند؟
وی گفت: چیزی که همه ما را متعجب کرده تعصب آقای روحانی روی این مسئله است، در حالی که مواضع چند وقت اخیر مسئولان آمریکایی نشان می دهد، آقای روحانی و دولت باید قضایای مذاکرات ژنو را با حساسیت بیشتری پیگیری کنند و اتفاقا باید از نقدهایی که صورت می گیرد نهایت بهره را ببرند نه اینکه با کم حوصلگی همه را از خود برانند و منتقدان را به بدترین شکل متهم کنند.
مرادی در پایان گفت: عده ای سعی دارند این تصور را جا بیاندازند که انتقادها فقط متعلق به یک عده معدود که از جایی خاص تغذیه می شوند است. باید بگوییم که به هیچ وجه اینگونه نیست، بسیاری از مردم منتقد به این مسئله هستند و انتقادات متعلق به یک قشر خاص نیست.
آقایان اگر فکر می کنند منتقدان بی سواد هستند بروند و به صورت کاملا علمی مسئله را مورد پژوهش قرار داده و از مردم نظر سنجی کنند که واقعا چه نظری نسبت به مفاد این قرارداد دارند؟!