کد خبر:۲۹۱۵۹۳
محمدتقی حسینی

اولویت اصلی دولت یازدهم ایجاد کار شایسته و بهبود فضای کسب و کار در جامعه است

دکتر محمد تقی حسینی، قائم مقام وزیر در امور بین الملل دردیدار با هیات کارشناسی صندوق بین المللی پول گفت : هدف و اولویت اصلی دولت یازدهم ایجاد کار شایسته و بهبود فضای کسب و کار در جامعه است.
اولویت اصلی دولت یازدهم ایجاد کار شایسته و بهبود فضای کسب و کار در جامعه است

به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» دکتر محمد تقی حسینی، قائم مقام وزیر در امور بین الملل دردیدار با هیات کارشناسی صندوق بین المللی پول گفت : هدف و اولویت اصلی دولت یازدهم ایجاد کار شایسته و بهبود فضای کسب و کار در جامعه است.

 

روابط عمومی وزارت تعاون،: قائم مقام وزیر در امور بین الملل در این دیدار با اشاره به ادغام سه وزارتخانه و تشکیل وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی حوزه فعالیت این وزارتخانه را گسترده خواند و افزود : ایجاد اشتغال پایدار ، بهبود فضای کسب و کار و آموزش مهارت های فنی و حرفه ای  و گسترش تأمین اجتماعی از اولویت های اصلی این وزاتخانه است.


دکتر حسینی به موضوع سه جانبه گرایی و نقش مثبت دولت در تعیین دستمزد کارگران اشاره کرد و گفت : ایران یکی از بنیانگذاران سازمان بین المللی کار ( ILO) است و با آگاهی کامل از استاندارهای بین المللی و قوانین در یک فرایند سه جانبه موضوعات کارگری از جمله تعیین دستمزدها را مدیریت می کند.


قائم مقام وزیر در امور بین الملل برنامه ریزی و اجرای سیاست های رفاهی ، موضوعاتی چون بیمه های اجتماعی ، حمایت از معلولان ، زنان سرپرست خانوار و کودکان بی سرپرست و بد سرپرست را از جمله فعالیت این وزارتخانه دانست.


در این جلسه بررسی در مورد وضعیت بازار کار و اشتغال صورت گرفت و کارشناسان شرکت کننده در جلسه نیز توضیحات لازم را ارائه کردند.


رئیس هیات کارشناسی صندوق بین المللی پول نیز در این دیدار گفت : استنباط ما این است که دولت جمهوری اسلامی ایران مقابله با بیکاری را از اولویت های اصلی خود می داند و این مسئولیت سنگینی را متوجه دستگاههای ذیربط می نماید.


مارتین سری سولا هدف ازسفر به ایران را بررسی دقیق وضعیت ایران و توصیه در زمینه مسائل ذیربط عنوان کرد و افزود : امیدواریم به عنوان یک نهاد بین المللی بتوانیم با بررسی وضع موجود توصیه هایی را در جهت بهبود فضای کسب و کار و رشد سرمایه گذاری خارجی در ایران به عمل آوریم . وی گفت صندوق بین المللی پول بر اساس ماده 4 اساسنامه خود وظیفه مشورتی در قبال کشورهای عضو دارد و بطور مرتب با کشورهای عضو در تماس است و توصیه های خود را در اختیار آنها قرار می دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار