کد خبر:۲۹۱۶۷۵
اظهارات قابل توجه وزیر بهداشت

شایعات پارازیت سندیت علمی ندارد

قاضی زاده هاشمی گفت: آنچه بنده می‌توانم بگویم این است که شایعات درباره پارازیت خیلی زیاد است.
شایعات پارازیت سندیت علمی ندارد

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: درباره پارازیت‌ها شایعات زیادی وجود دارد. به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی در جمع خبرنگاران در حاشیه مراسم قدردانی از برترین‌های طب سنتی در پاسخ به پرسشی افزود: درباره پارازیت‌ها کمیته‌ای تشکیل شده و ما از نظر حفظ سلامت مردم مسؤولیم که این موضوع را بررسی کنیم و همچنین رئیس‌جمهور نیز این موضوع را از دستگاه‌های مختلف خواسته است. وی گفت: آنچه بنده می‌توانم بگویم این است که شایعات درباره پارازیت خیلی زیاد است.

 

قاضی‌زاده‌هاشمی افزود: بسیاری از این شایعات از نظر علمی سندیت ندارد، اینکه بگوییم پارازیت باعث یکسری بیماری‌ها یا سقط جنین می‌شود. وی گفت: چنین چیزی از نظر علمی هیچ مبنایی ندارد و همچنین هیچ مرجع علمی درباره آن وجود ندارد.

 

قاضی‌زاده‌هاشمی افزود: در نقاط مختلف شهر یا در مکان‌هایی که پارازیت وجود دارد سنجش‌هایی در حال انجام است که نتایج آن اعلام خواهد شد. وی با بیان اینکه حدود سه ماه، اصرار ما بر این است که در این باره بیشتر بررسی کنید، گفت: گزارش‌های اولیه این است که بخشی از پارازیت‌هایی که وجود دارد از نظر جسمی هیچ مشکلی را برای افراد ایجاد نمی‌کند ولی هنوز تحقیقات کامل نشده و هر وقت که کامل شد همانگونه که قول داده‌ام نتایج را اعلام خواهیم کرد. قاضی‌زاده‌هاشمی افزود: در کارگروه بررسی پارازیت‌ها نمایندگانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان انرژی اتمی و دستگاه‌های نظارتی حضور دارند. وی در پاسخ به پرسشی درباره دریافت زیرمیزی برخی پزشکان گفت: متأسفانه ما هنوز تعریف مشخصی از تعرفه‌های بخش خصوصی نداریم و این موضوع را مسکوت گذاشته‌ایم. قاضی‌زاده‌هاشمی افزود: بنده به رئیس‌جمهور گفته‌ام که باید جرأت به خرج دهیم و هزینه خدمات پزشکی در بخش دولتی و خصوصی را اعلام کنیم ولو اینکه دولت قادر به پرداخت آن نباشد.
 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار