گنبد حرم حضرت سکینه(س) تخریب شد + عکس
کد خبر:۲۹۱۶۸۲

گنبد حرم حضرت سکینه(س) تخریب شد + عکس

گروه‎های تروریستی سوریه ساعتی پیش حرم حضرت سکینه (س) در شهر داریا، واقع در حومه دمشق را هدف حمله خمپاره‌ای خود قرار دادند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ گروه‌هایی از افراد مسلح در داخل حرم حضرت سکینه در «داریا» در حومه دمشق تمرکز یافتند و درگیری آنها با ارتش سوریه به تخریب بخش‌هایی از این حرم منتهی شد.


افراد مسلح پیشتر گلدسته‌ها و گنبد این حرم را با شلیک خمپاره تخریب کردند و بخش‌هایی از دیوارهای این حرم را تخریب کرده تا تک‌تیراندازان بتوانند از آنجا ارتش سوریه را که در اطراف حرم مستقر شده هدف قرار دهند.

 

گروه خنثی سازی ارتش سوریه، دها بمب را که افراد مسلح در اطراف حرم حضرت سکینه قرار داده‌اند را خنثی کردند، این در حالی است که افراد مسلح ده‌ها بمب در داخل حرم قرار داده تا هنگام عقب‌نشینی از آن ،‌ اقدام به منفجر کردن آنها بکنند.

افراد مسلح بارها از نیت خود برای تخریب و نابودی حرم حضرت سکینه در این منطقه خبر داده بودند.

 

عاملی که پیشروی ارتش سوریه در این منطقه را با مشکل مواجه کرده، وجود بمب در اطراف حرم و حضور گسترده تک تیراندازان در داخل حرم است.
 

 

 

منبع: فرهنگ نیوز

پربازدیدترین آخرین اخبار