وحید غریبی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در انتقاد به بی سواد خواندن منتقدان داخلی از سوی رئیس جمهور گفت: از رئیس دولت حقوقدان و مدعی آزاد اندیشی بعید بود که در همین ابتدای راه، حمله گازانبری به منتقدان دلسوز نظام داشته باشد؛ عصبانی شدن زودهنگام رئیس جمهور در شش ماه اول، آن هم در بین اساتید و رئیس دانشگاه های کشور، ناشی از ضعف و قدرت کم در اقناع کردن جامعه دانشجویی و نخبگان بود، پس بهتر است به جای نگرانی و بی تابی درباره نقد منتقدان دلسوز نظام، قدرت اقناعی خود را بالا ببرد.
وی در ادامه افزود: آقای رئیس جمهور توضیح دهد که برنامه ها و اقدامات عملی دولت در اقناع و تبیین توافق ژنو چه بوده است؟ مگر فراموش کرده اند که مردم ایران را در این مسئله نامحرم دانستند و رازهای مذاکرات را در بین خود و بیگانگان نگه داشتند؟!
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: برای با سواد شدن باید ابتدا خوب دید و خوب شنید؛ آیا دولتمردان مدعی توافق بزرگ و بین المللی ژنو، اقدامات و اظهارات گستاخانه و کینه جویانه طرف های مقابل، بویژه آمریکایی ها را در این مدت خوب دیده و یا خوب شنیده اند! با نگاهی به رفتارها و عمل های آمریکایی ها در این مدت و عکس العمل دستگاه دیپلماسی می توان به قدرت بینایی و شنوایی مسئولان دیپلماسی پی برد.
غریبی با بیان اینکه مسئولان دولتی حداقل بیایند در محیط های دانشگاهی و علمی تشریح کنند که در دیدارها و نشست های مذاکرات و حتی اظهارنظرهای مقامات غربی و آمریکایی در طول این سه ماه و بعد از مذاکرات چه چیزهای زیبا و پسندیده ای مشاهده کرده اند که دلسوزان و منتقدان آن را نمی بینند، خاطرنشان کرد: اگر منظور روحانی از نامه های خصوصی استادان دانشگاه به ریاست جمهوری این است که این اساتید به خوبی دستاوردهای این توافقنامه بزرگ بین المللی را درک کرده اند و در نامه ها از رئیس جمهور تشکر و تقدیر می کنند، این اساتید گمنام خود را معرفی نمایند، حتی در این زمینه بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس حاضر است از این اساتید گمنام دعوت کند که در کلاس های علمی و تخصصی این دستاورد بزرگ را درس دهند.