کد خبر:۲۹۲۱۸۷

تمایل زنان تحصیلکرده به داشتن تنها یک فرزند

سیاست‌های جمعیتی یک بحث جهانی دارد و یک بحث منطقه‌ای. نباید ما پایه‌های تحقیق و پژوهشمان براساس منابع خارجی باشد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، تمایل به بارداری با تحصیلات زنان نسبت عکس دارد و زنان تحصیلکرده فرزندان کمتری دارند. رسول خضری، عضو کمیسیون بهداشت مجلس با بیان این مطلب گفت: برای اصلاح رشد جمعیت باید سن امید به زندگی در جوانان بالا برود، ازدواج در سنین پایین‌تر اتفاق بیفتد چرا که سن ازدواج بالا رفته و بالطبع فرزندآوری هم با تأخیر انجام می‌شود. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به نسبت میزان تحصیلات زنان و تمایل به فرزندآوری اشاره کرد و اظهار داشت: هر چه خانم‌ها از روستا به شهر می‌آیند و سطح سوادشان بالاتر می‌رود میزان تمایلشان به بچه‌دار شدن پایین می‌آید و این بحث از نظر عملیاتی اثبات شده است. خضری افزود: ما در این زمینه نیاز به فرهنگ‌سازی داریم. تا یادمان می‌آید در این 30 ‌سال گفتیم دو فرزند کافی است در حالی که این کلاه گشادی است که سازمان بهداشت جهانی سر کشور ما و وزارت بهداشت گذاشت.

 

وی اظهار داشت: سیاست‌های جمعیتی یک بحث جهانی دارد و یک بحث منطقه‌ای. نباید ما پایه‌های تحقیق و پژوهشمان براساس منابع خارجی باشد. باید تحقیقات آنها را بگیریم و 50 درصدش را بومی کنیم تا چیزهایی که با ما همخوانی دارد استفاده کنیم. وضعیت اقلیمی، فرهنگی و سیاست و استراتژی کشورمان دیگر فرق می‌کند. خضری افزود: وزارتی به نام ورزش و جوانان داریم که اسم بی‌مسمایی است. ورزش در دل جوانان جای دارد اما این گلایه را از این وزارتخانه داریم که از بدو تأسیس تا به حال چقدر برای جوانان کار کرد؟ آیا پرداختن به امور معیشتی به اقتصاد و معیشت جوانان جزو وظایف ذاتی وزارتی نیست که نام ورزش و جوانان را یدک می‌کشد.
 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار