کد خبر:۲۹۲۴۹۹
گزارش افتتاحیه همایش بیداری دانشجویی جامعه اسلامی؛

از «استحکام درونی جامعه» تا «بررسی اتفاقات بحرین»

در همایش بیداری دانشجویی و استحکام درونی نظام جامعه اسلامی مبارز بحرینی گفت:پس از خطبه مقام معظم رهبری برای مردم مصر حرکت انقلابی مردم بحرین به اوج خودرسید و مردم انقلاب را ادامه دادند و هم اکنون مردم بحرین گوش به‌فرمان آقای خامنه‌ای هستند.
از «استحکام درونی جامعه» تا «بررسی اتفاقات بحرین»

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مراسم افتتاحیه همایش سراسری جامعه اسلامی دانشجویان به میزبانی جامعه اسلامی دانشجویان یزد در سالن آمفی‌تئاتر این دانشگاه با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصری امام‌جمعه یزد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین متوسل نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد، جناب آقای دکتر اولیاء ریاست محترم دانشگاه شروع به‌کار کرد.

 

در ابتدای مراسم پس از پخش قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران ابوالفضل شفیعی دبیر همایش به سخنرانی پرداخت.


شفیعی از کسانی که در برگزاری همایش زحمت‌کشیده‌اند تشکر نمود و پس از آن به معرفی بخش های مختلف همایش پرداخت.


در ادامه  اولیاء ریاست دانشگاه یزد به ایراد سخن پرداخت و در ابتدا در مورد تکثرگرایی در جمهوری اسلامی ایران صحبت کرد و به تبیین معانی آن پرداخت. پس از پخش تیزر حضرت آیت‌الله ناصری نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه یزد به ایراد سخن پرداخت.

 

 

آیت‌الله ناصری فرمودند: استحکام درونی جامعه بستگی به استحکام درونی فرد دارد و امام خمینی (ره) نیز به این نکته توجه داشته و می‌فرمودند که قبل از انقلاب در جامعه باید در فردها استحکام درونی ایجاد شود که با عمل به سخنان امام آن مجاهدت‌ها و رشادت‌ها در انقلاب و سایر اتفاقات افتاده است.


نکته دیگر جهان‌بینی افراد به انسان است که یا مادی است و یا نیست ولی اعمال فرد طوری است که بر اساس دیدگاه مادی است و یا اینکه فرا ماده ای است و علاوه بر بعد مادی بعد معنوی انسان نیز به حساب آورده می‌شود.


در دیدگاه سوم انسان جانشین خدا بر روی زمین است. در این دیدگاه تمام جمال و جلال و قدرت از آن خداست و خدایی که می‌خواهد انسان را خلیفه خود در روی زمین قرار دهد کار خدایی می‌کند و طوری انسان را خلق می‌کند که توانایی و امکانات لازم را برای جانشین خدا بودن داراست.


اگر این‌طور نگاهی داشته باشیم باید انسان را مظهر صفات الهی بدانیم و لازمه این کار برتر دانستن بعد معنوی است زیرا بعد مادی انسان محدود و متناهی است و جانشین خدا بودن ظرفیتی بزرگ و نامحدود می‌طلبد.


آن چیزی که حقیقت انسان است در حرکت تکامل پیش می‌رود و تمامی ندارد برعکس موارد مادی است که بعد از تکامل مرحله فنا را نیز دارند.


خلقت دنیا و ارسال انبیا و ائمه و قیامت بر این مبناست که انسان به این تکامل برسد.


انقلاب ایران نیز بر این مبنا است که انسان خود را بشناسد و درون خود را بشناسد و در این انقلاب شاه و آمریکا موانع هستند زیرا جهان‌بینی آنها مادی است و الهی نیست. قرآن نیز می‌فرماید آنها مادامی که شما را از دین خود ترک ندهند با شما مبارزه می‌کنند. شما نیز باید در جلسات خود به این موضوع اشاره‌کنید زیرا اگر این اتفاق رخ داد، می‌شود امام (ره) که از هیچ کس جز خدا نمی‌ترسید و در تمام راه انقلاب جز به خدا تکیه نکرد. و با این دیدگاه انسان کردارش الهی می‌شود و دید او به انسان‌ها دید بندگی خداوند است و انسان‌ها در نظر وی بندگان خدا و خلیفه خدا بر روی زمین هستند. پس از استحکام درون با این دیدگاه و مستحکم کردن اعتقادات افراد اجتماع نیز به تبع آن مستحکم خواهد شد.


پس برای استحکام جامعه باید اول درون را استحکام بخشید و اولین قدم بیداری مردم در ارتباط با فطرت خودشان است که در حدیث است که آیا فکر می‌کنی جسمی ثقیل هستی درصورتی‌که در درون تو دنیایی بزرگ است.


در پایان اینکه همه تشکل‌ها و نهادها باید در این وادی حرکت کنند و هدف مشخصشان رسیدن به این موضوع باشد و نه اینکه رقابت‌ها و اختلاف‌ها را زیاد کرده و هدف اصلی فراموش شود.


 سپس حجت‌الاسلام مرتضی العلوی مبارز بحرینی به ایراد سخن پرداخت و ضمن تبریک دهه فجرگفت: این انقلاب بر منطقه تأثیر بسزایی داشت و یکی از کشورهای تأثیر پذیر از انقلاب ایران، بحرین بود.

 


در بحرین تا پیش از این حرکت‌ها عموماً غیر اسلامی و غیردینی بود اما بعد از انقلاب اسلامی ایران اسلام سیاسی در بحرین رشد کرده و حرکت های اسلامی رشد پیداکرده و توده‌هایی از حرکت های غیردینی را هم جذب خود کرد و از دیگر تأثیرات آن افزایش حجاب بانوان بحرینی بود و تمام اینها از گل های باغ انقلاب امام خمینی بوده است.


اولین حرکت جدی در سال 1980 و دیگری در 1985 سپس در سال 1994 و آخرین آنها در سال 2001 بود که در سال حاکم وقت فوت کرده و پسرش حمد جانشین او شد که با ایده اصلاحات سیاسی روی کار آمده بود و قول داده بود که اصلاحات بزرگ در بحرین انجام شود و زندانیان سیاسی آزاد شدند که بنده هم جزو آنها بودم و در فوریه 2001 قانونی  مبنی بر این اصلاحات نوشته‌ شد.


مردم بحرین گوش به‌فرمان آقای خامنه‌ای هستند


 بعد از 10 سال و پس از عمل نشدن به مفاد این قانون موج انقلاب در بحرین شروع شد و پس از خطبه رهبری برای مردم مصر این حرکت به اوج خودرسید و مردم انقلاب را ادامه دادند. هم اکنون مردم بحرین گوش به‌فرمان آقای خامنه‌ای هستند.


در ماه آوریل درخواست انقلابیون اصلاحات بود اما بعد از کشتار مردم و ریختن خون آنها خواسته مردم به سقوط نظام تبدیل شد زیرا شهیدی بعد از شهید دیگری در بحرین به خون می غلطید.


سپس مرکز انقلاب به میدان شهدا (لولو) انتقال یافت که ارتش به مردم حمله‌ور شده و میدان را محاصره کردند پلی با مقاومت مردم کاری از پیش نبرد تا اینکه ولیعهد به صحنه آمد و گفت من برای گفتگو آماده‌ام و شما به خانه‌هایتان برگردید. سپس به عربستان رفت و از ارتش عربستان کمک خواست. با این کار مردم شدت بیشتری به انقلاب خود دادند ولی با ورود ارتش عربستان ابتدا حمله سنگینی به جزیره ستره شد و بسیاری شهید شدند همچنین ارتش بحرین و عربستان به میدان لولو حمله کرده و من نیز آنجا حضور داشتم که در آنجا با حملات سنگین صورت گرفته، تعداد زیادی شهید یادستگیر شدند.


پس از این کار شروع به دستگیری مردها و حتی زن‌ها و تخریب مساجد و حسینیه‌ها پرداختند. در این کار تنها 40 مسجد تخریب شد که پس از اینها شبکه‌های بحرینی و عربستانی به بدگویی نسبت به ایران پرداختند.


یک هفته بعد از ورود ارتش عربستان بنده دستگیر شدم که در بازداشتگاه من و هم بندهای من را از نماز و غذا و خواب منع کردند  همچنین در زندان به‌صورت متوالی شکنجه می‌شدیم و خصوصاً شکنجه‌های مستمر 4 ساعته از جمله شوک های برقی استفاده می کردند.


چیزی که آنها از ما می‌خواستند این بود که بگوییم از ایران دستور گرفته‌ایم تا این اغتشاشات را انجام داده‌ایم و نیروهای ایران هستیم.


بااینکه اولین بار از شوک برقی ترسیده بودم و درخواست زمان کرده بودم ولی در دفعه بعد تصمیم گرفتم که حتی تا شهادت مقاومت کنم که شروع به شوک واردکردن به تمام اعضای بدن من کردند.
 

15 روز شکنجه شدم و در آن زمان سید عبدالکریم فخراوی شهید شد.


با این تفاسیر هفته آینده 14 فوریه چهارمین سال انقلاب بحرین است و هنوز زنان، علما و جوانان زندانی‌ هستند و هنوز مبارزه با انقلاب وجود دارد. هم اکنون اتفاقاتی که در کشورهای منطقه می‌افتد در مصر و بحرین و… برای این است که می‌خواهند بگویند که هر ملتی که انقلاب می‌کند سرنوشت خوبی ندارد و وظیفه ایران و شما جوانان این است که ایرانی بسازید که نمونه در کل دنیا باشد.


وی به تعدادی از سوالاتی اینگونه پاسخ داد:


چرا به زندان افتادید؟


*‌ بعد از شروع انقلاب بلافاصله به بحرین رفته و وقتی دستگیر شدم جرمم این بود که می‌گفتند که فرستاده ایران و جاسوس العالم هستی.


   بزرگ‌ترین مشکل بحرین چیست؟


*‌ از بزرگ‌ترین مظلومیت‌ها و مشکل های بحرین مشکل رسانه است و حرکت های ما در جهان هیچ انعکاسی ندارند، ما فقط شبکه العالم داریم و فقط کمی می توانیم از اینترنت استفاده کنیم. مصلحت آمریکا و انگلیس حفظ نظام بحرین. عربستان است به خاطر همین همه ارتش های خلیج بحرین را تصرف کرده و هیچ خبری از بحرین منتشر نمی‌شود.


 آیا شیعه‌های ایرانی بحرین را اخراج می‌کنند؟


* در بحرین شیعیان در فشار هستند و حتی برخی سلب تابعیت شدند و در کنار این دولت مردم اهل سنت را از دیگر کشورها به بحرین می‌آورند تا درصد شیعیان را کم کنند و این فشارها در بحرین وجود دارد.


-  چرا انقلاب بحرین پیروز نشد و چطور شرایط را تحمل کردید؟


چند مشکل وجو دارد مشکل اول اینکه یک رهبری قوی نداریم در همه انقلاب‌ها 15 درصد مردم شرکت می‌کنند و پیروز می‌شوند ولی ملت بحرین 50 درصد شرکت کردند ولی این 50 درصد 400 هزار نفر بود و اینکه ارتش چند کشور وارد بحرین شد دلیل بعدی اینکه انقلاب تمام نشده است برای مثال انقلاب امام خمینی 16 سال طول کشید و ما به آینده امیدواریم.


 بدن مادی طاقت ندارد ولی من به خاطر انقلاب تحمل می‌کردم ولی دیگر به‌جایی رسید که بسیار خسته شدم و به ائمه متوسل شدم که تقریباً دردی را حس نمی‌کردم.


وصیت من به شما دانشجویان دانشگاه این است که جمهوری اسلامی را مانند یک بنای محکم بسازید چون شما مدرسه‌ای قوی را برای ما درست می‌کنید، پس خوب درس بخوانید که به این مهم دست‌یابید.


مردم مصر و تونس و لیبی و بحرین و … وقتی این ایران قوی را ببینند به سیان می‌شتابند ولی اگر ایران ضعیف را ببیند هیچ اراده‌ای در آنها شکل نمی‌گیرد که انقلاب کنند و به هدفشان برسند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار