تيم ملي بي هدف و بي برنامه كار كرد/فرصت بسيار مناسبي را براي جهاني شدن از دست داديم
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۲۹۸
ذوالفقارنسب در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

تيم ملي بي هدف و بي برنامه كار كرد/فرصت بسيار مناسبي را براي جهاني شدن از دست داديم

بيژون ذوالفقار نسب، كارشناس فوتبال در مورد بازي ديروز تيم ملي گفت: به دليل عدم شناخت كافي از كره و بي برنامه بودن بازي خوبي را انجام  نداديم و فرصت بسيار مناسبي را براي جهاني شدن از دست داديم.

بيژن ذوالفقار نسب در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: در نيمه اول بسيار محتاط بوديم و با توجه به اين محتاط بودن، توانستيم سه موقعيت خطرناك را بر روي دروازه كره به وجود آوريم.

كارشناس فوتبال در ادامه تصريح كرد: در نيمه دوم به جاي اين كه به تعداد مهاجمان خود افزوده كنيم، همان روند احتياط نيمه اول را پيش گرفتيم و عملاً از دقيقه 70 به بعد تيم ملي فاقد فوروارد متخصص در بازي بود.

ذوالفقارنسب در خصوص تعويض هاي آقاي قطبي گفت: تعويض هاي ما در ديدار ديروز بسيار اشتباه بود و براي من جاي سوال دارد كه خليلي كه يك سال از ميادين دور بوده است، چطور به بازي گرفته مي شود.

وي در ادامه افزود: تعويض خلعتبري بسيار دير اتفاق افتاد و ما بايد خلعتبري را خيلي زودتر از اينها به ميدان مي فرستاديم.

كارشناس فوتبال خاطرنشان كرد: تركيب ما از همان اول نيز اشتباه بود و بايد از بازيكناني همچون برهاني و خسرو حيدري در ديدار ديروز استفاده مي كرديم.

مربي سابق تيم پگاه در پايان يادآور شد: شانس صعود براي راهيابي به جام جهاني بسيار ضعيف است و ما بايد چشم انتظار نتايج ساير رقبا باشيم تا به عنوان تيم سوم، شانسي براي جهاني شدن داشته باشيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار