کد خبر:۲۹۲۹۹۵
فرجی‌دانا در جمع خبرنگاران:

خبرنگاران باعث می‌شوند نشست‌ها به سمت محافظه‌کاری پیش برود / وقتی همه گزینه‌های وزیرعلوم روی میز است!

وزیر علوم درباره ارتباط با رسانه‎ها گفت: رسانه‌ها و خبرنگاران باعث می‌شوند نشست‌ها به سمت محافظه‌کاری پیش برود و دوستان نتوانند حرف‌های خود را ...
خبرنگاران باعث می‌شوند نشست‌ها به سمت محافظه‌کاری پیش برود / وقتی همه گزینه‌های وزیرعلوم روی میز است!

به گزارش گروه سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، رضا فرجی‌دانا وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در جمع خبرنگاران در رابطه با ارتباط خود با رسانه‌ها گفت: هر زمانی که احساس کنم عملکرد من نیاز به خبررسانی دارد حتما با رسانه‌ها همکاری خواهم کرد.

 

فرجی دانا اضافه کرد: فعالیت‌ها و عملکردی باید در اختیار رسانه‌ها و مردم قرار گیرد که ارزش خبری دارد و نمایشی نباشد.

 

وی در رابطه با عدم حضور خبرنگاران در نشست‌های وزارت علوم افزود: رسانه‌ها و خبرنگاران باعث می‌شوند نشست‌ها به سمت محافظه‌کاری پیش برود و دوستان نتوانند حرف‌های خود را بزنند و بیشتر به سمت بحث‌های نمایشی پیش می‌روند به خاطر همین است که این نشست‌ها را بدون خبرنگاران برگزار می‌کنیم.

 

فرجی‌دانا در رابطه با بودجه وزارت علوم تصریح کرد: مطمئنا با توجه به دیونی که آموزش عالی دارد و بیشتر این دیون به شخص است از بودجه اختصاص گرفته راضی نیستم.

 

وزیر علوم خاطر نشان کرد: در رابطه با ادغام دانشگاه شهید بهشتی و عباس‌پور همه گزینه‌ها روی میز است و در حال بررسی است تا بتوانیم با یک کار کارشناسی درست تصمیم بگیریم.

 

وی ادامه داد: اصلی‌ترین برنامه ما پرداختن به کیفیت در وزارتخانه است.

 

وی در خاتمه در بحث رشته دکتری افزود: در این رابطه باید نسبت به نیازهای جامعه تصمیم گرفت و باید افزایش را متوازن با این موضوع انجام داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار