کد خبر:۲۹۳۳۸۲
سردار احمدی‌مقدم:

حساب نفوذی‌ها از دولت جداست

دولت قبل در زمان خود تصمیمی گرفته و در شرایط تحریم تلاش کرده است بتواند مشکلات را کاهش دهد و تحریم‌ها را خنثی کند. از هر ظرفیت و توانایی هم استفاده کرده است و حداقل درباره نیروی انتظامی می‌توانم بگویم که نتیجه آن بد نبوده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،  فرمانده نیروی انتظامی کشور به واسطه جایگاه و وظایفی که بر عهده دارد؛ نمی‌تواند درباره برخی موضوعات سیاسی به صراحت سخن بگوید اما موضوعات ملی و همچنین برخی مباحث مربوط به حیطه کاری نیروی انتظامی را می‌توان در قالب سؤال‌هایی از سردار اسماعیل احمدی‌مقدم پرسید. فرمانده ناجا معتقد است برخی نفوذی‌ها افکار دشمن را در کشور ترویج می‌کنند.

 

***

 

حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال باشکوه‌تر از گذشته بود و همانطور که از شعارها و دستنوشته‌های مردم مشخص بود انزجار از استکبار جهانی بویژه آمریکا در این راهپیمایی نمایان‌تر از هر سال بود. علت این را چه می‌دانید؟

 

البته دشمن ‌محوری کشور ما از ابتدای انقلاب، آمریکا بوده است. از کودتای 28 مرداد سال 1332 تا الان که 60 سال گذشته این دشمن محوری بوده و همواره همه مشکلات ما بوده و هیچوقت با کشور دیگری عوض نشده است. البته بعضی از کشورها گاهی در بلوک آمریکا رفته و علیه ما شده‌اند و گاهی هم خارج شده و با ما رابطه بهتری داشته‌اند اما آنچه مسلم است آمریکا با ایران دشمنی محوری داشته و به این دشمنی هم خاتمه نداده است و اگر هم امروز برخی از کوتاه آمدن‌ها را می‌بینیم به خاطر اراده ملت ما، قدرت ملی، قدرت فنی و تکنولوژیکی ما و وحدت سیاسی ما است که آمریکا عقب‌نشینی کرده است. یعنی از سر ناچاری است این عقب‌نشینی نه از سر دادن امتیاز و اگر کسانی هم فکر می‌کردند در مذاکرات آن روی دیگر و چهره دیگر آمریکا را می‌بینند امروز شاهد هستند که تفاوتی نمی‌کند.

 

پس اساس دشمنی همچنان سر جای خودش هست، چرا؟

 

مشکل آمریکا فقط موضوع انرژی هسته‌ای ما نیست که مثلا اعلام می‌کنند که ایران می‌خواهد بمب اتم بسازد. آمریکایی‌ها مشکلات خیلی اساسی‌تر و ریشه‌ای‌تری با ما دارند و هربار یک موضوعی را محور قرار می‌دهند و بهانه می‌کنند تا بتوانند حول آن محور، قدرت‌های دیگر را هم در واقع دور خودشان جمع و هم‌رأی کنند. در مجموع از ابتدای انقلاب تا الان دشمنی آمریکا با ما تغییری نکرده و تنها ابزارهای دشمنی و تاکتیک‌ها تفاوت کرده اما استراتژی‌ علیه ایران یکی بوده است.

 

پس دلیل رفتار مقطعی آمریکا در شرایط فعلی، قدرت ایران است؟

 

بله! امروز اگر نرمش و عقب‌نشینی‌ای مشاهده می‌شود از قدرت ملت ایران است و شعار مرگ بر آمریکا هم در همه دوره‌ها محور اساسی وحدت ما بوده است. استقلال، آزادی، جمهوری‌اسلامی شعار اصلی بوده و استکبارستیزی هم در آمریکاستیزی متجلی بوده است و ادامه دارد و تا آمریکا تغییر روش ندهد و در ماهیتش تغییری رخ ندهد در برائت ملت ما از آمریکا تغییری رخ نمی‌دهد.

 

البته همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند یکی از برکات مذاکرات اخیر این بود که دشمنی آمریکا آشکارتر شد.

 

دقیقا همینطور است. بهانه‌ها از آمریکا گرفته شد و در واقع تزویر و نقاب آن کنار زده شد. وقتی دقت کنید به وعده‌ها و شعارهای پوچی که آمریکا می‌داد و می‌گفت اگر مذاکره شود و جمهوری اسلامی ایران صلح‌آمیز بودن موضوع هسته‌ای خود را اثبات کند، آمریکا به دشمنی‌ها و تحریم‌ها پایان می‌دهد اما در نهایت ملت ایران شاهد هستند که این حرف‌ها واقعیت ندارد و آمریکایی‌ها فراتر از آنچه می‌گویند می‌خواهند و اگر ما خدای ناکرده با خوش‌بینی بخواهیم با آمریکا برخورد کنیم هر گامی که عقب بنشینیم آنها گام‌های بیشتری را جلو می‌آیند و انتظاراتشان بیشتر می‌شود.

 

این نگاه واقع‌بینانه در دولت هم هست؟

 

من فکر می‌کنم که در مجموع همه دولتمردان و همه مردم ما به این مساله به خوبی واقف هستند حالا ممکن است در برخی ساده‌اندیشان یا بعضی نفوذی‌ها در واقع دیدگاه‌هایی باشد که افکار دشمن را ترویج کنند. خب! این حسابش از ملت و مسؤولان جداست.

 

یک سؤال مربوط به ناجا هم بپرسیم. یکی از موضوعاتی که برخی مطرح می‌کنند این است که چرا دولت قبلی بخشی از فروش نفت را به ناجا واگذار کرده بود. در این باره توضیح می‌دهید؟

 

این حرف‌ها فرعی است. بالاخره دولت قبل در زمان خود تصمیمی گرفته و در شرایط تحریم تلاش کرده است بتواند مشکلات را کاهش دهد و تحریم‌ها را خنثی کند. از هر ظرفیت و توانایی هم استفاده کرده است و حداقل درباره نیروی انتظامی می‌توانم بگویم که نتیجه آن بد نبوده است. به هر حال بخشی از نفت توسط ناجا فروخته شده و هم پول به داخل کشور آمده است و هم صرف امنیت کشور شده است. اگر ما بخواهیم منصفانه برخورد کنیم امنیت امسال در نوروز 92، انتخابات امسال که از اول انقلاب تا الان بی‌سابقه بود و زمینه‌ساز حضور و مشارکت بیشتر مردم ایران شد در واقع آثار آمادگی نیروی انتظامی بود و لازم است کمی منصفانه عمل شود و اینکه بخشی از فروش نفت در شرایط تحریم در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفت کاری غیر‌قانونی نبوده است.

 

یعنی در واقع وظیفه تامین نیاز ناجا بر عهده خودش نهاده شد.

 

بله! ببینید به هر حال آن دولت آنطور تصمیم گرفته است و این دولت ممکن است تصمیم دیگری بگیرد. در هر صورت دولت موظف است نیازهای نیروی انتظامی را برای تامین امنیت برطرف کند البته کار پارسال در حقیقت نوعی زحمت هم برای ما بود؛ در واقع اگر دولت نفت را می‌فروخت و نیاز ما را برطرف می‌کرد برای ما راحت‌تر هم بود.

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار